<>

 
 
 
Az idegenben elért 1-1-es döntetlen után a spanyol másodosztály rájátszásának döntőjébe a Las Palmas együttesét várjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Szép oddsért fogadunk a 155-ös Tippmixmeccsre

Az idegenben elért 1-1-es döntetlen után a spanyol másodosztály rájátszásának döntőjébe a Las Palmas együttesét várjuk.
Spanyol másodosztály, rájátszás
Las Palmas - Valladolid
Szombat, 20:00 óra

Semmi nem dőlt el az első mérkőzésen a José Zorrillában: 1-1-re végeztek a felek. Az előjelek azonban a kanárik mellett szólnak... Paco Herrera fiai a 4. helyen zárták a másodosztály küzdelemsorozatát, 15-4-2-es hazai mutatójuk a legjobb volt a mezőnyben. A végelszámolásnál 78 egység állt a nevük mellett, az utolsó öt bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték Momoék. A keretben nem lesz fontos hiányzó, a nagy öreg, Valeron vezetésével fogadja a Valladolidot a kanárik serege.

A lila-fehérek az 5. helyen zárták a bajnokságot, 9-4-8-as vendég mérlege azért sebezhetőségre vall. A gárda nem zárta jól az alapszakaszt, három fellépése közül kettőt elbukott, és nem élcsapatokkal szemben. Az első mérkőzésen nem született döntés, viszont Rubi mester jó néhány alapemberét elveszítette. Egy kezdő bekk és egy kezdő középpályás pirosat kapott, a 16 találatnál járó házi gólkirály pedig sérgás eltiltását tölti majd. Azért így nehéz lesz a Gran Canara-i túra...

155. Las Palmas - Valladolid, 1 (1.80) - Tippmix

Túl sok lesz a hiányzó a vendégeknél, ráadásul a kanárik otthon kíméletlenek. Szerintünk a szigetlakók jutnak be a döntőbe! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!