<>

 
 
 
Szombaton is az Eb-selejtezők vannak fókuszban: a lengyelek simán nyerhetnek, a mieink gólszegény meccset vívhatnak, a Portugália vendégségben győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3.7-es odds Eb-selejtezőkkel

Szombaton is az Eb-selejtezők vannak fókuszban: a lengyelek simán nyerhetnek, a mieink gólszegény meccset vívhatnak, míg Portugáliát vendégként favorizáljuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

138. Lengyelország – Grúzia, (0-1) 1 (1.75) - Eb-selejtező, 18:00

A lengyelek eddig nagyszerűen szerepelnek a D-csoportban, 11 ponttal vezetnek, otthon verték a világbajnokot, viszont nem bírtak az izmos skótokkal. Legutóbb, márciusban Lewandowskiék Írországgal döntetleneztek.

A grúzok eddig csak három egységet gyűjtöttek be: Gibraltárt simázták le, azon kívül viszont nem nagyon volt esélyük a pontszerzésre. A múlt héten barátságos meccsen Ukrajnában kaptak ki. A lengyelek Grúziában sima 4–0-ra nyertek – ma sem lesz szoros, legalább kettővel nyer a házigazda.

143. Finnország – Magyarország, 2.5 gól alatt (1.50) - Eb-selejtező, 18:00

A mi csoportunkban a finnek egyelőre gyengélkednek, csak 4 pontjuk van, otthon nyeretlenek, és mindössze egy gólt rúgtak. A minap az észtektől kaptak ki barátságos meccsen, és akkor sem sikerült betalálniuk. A mieink 8 pontnál járnak, vendégségben még nem kaptak ki Dzsudzsákék, és két mérkőzésen két gólt jegyeznek. Dárdai Pál a védekezésre összpontosít, stabil lesz a nemzeti válogatottunk. A finnek támadójátéka gyatra, a mieink jól védekeznek. Nem lesz sok gól, és a "hazai csapat nem talál be" opció sem elvetendő.

144. Örményország - Portugália, 2 (1.40) - Eb-selejtező, 18:00

Folytatódnak az Eb-selejtezők, nincs ez másként az I-csoportban sem, ahol a listavezető portugálok az utolsó helyen álló Örményországhoz látogatnak. Fernando Santos együttese egy meglepő vereséggel kezdte a sorozatot, Albánia ugyanis a luzitánok otthonában tudott nyerni (0–1), azóta viszont zsinórban három győzelem következett, sorrendben a dánok (0–1), az örmények (1–0) és a szerbek felett (2–1). Ami a hazaiakat illeti, a kaukázusiak csupán egyetlen pontra voltak jók az eddigi 4 mérkőzésen, a szerbek elleni 1–1 mellett Dánia, Portugália és Albánia is két vállra fektette Sargis Hovsepyan válogatottját. Szerintünk ma sem terem babér az örményeknek, Cristiano Ronaldóék mindhárom pontot magukkal viszik Portugáliába.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!