<>

 
 
 
No nem az olasz Internek, hanem a szebb napokat is látott turkui csapatnak, amely az újoncot verheti szerda délután.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Illene vernie az újoncot az Internek

No nem az olasz Internek, hanem a szebb napokat is látott turkui csapatnak, amely az újoncot verheti szerda délután.
Finn bajnokság
Inter Turku - KTP
Szerda, 17:30 óra

Az FC Inter Turku az 5. helyről várja a folytatást a finn első ligában. A kék-feketék eddig igencsak kétarcúak, otthon veretlenek (3-2-0), idegenben viszont gyengék (1-2-4). 16 pont áll a nevük mellett, gólkülönbségük pedig 18-14. Job Dragtsman legénysége viszont nincs jó passzban, legutóbbi öt bajnokiján mindössze két egységet húzott be - igaz, négyszer is túráztak Gnabouyou-ék. Az Inter támadójátéka mondott csődöt az elmúlt hetekben: a korábban oly veszélyes és eredményes csatársor az elmúlt négy bajnokin mindössze egyszer volt eredményes. A keretben eltiltott és friss sérült nincsen.

A KTP az alsóháznak a tagja, a veszélyes zónában állomásozik jelenleg is, mindössze egy egység választja el a már osztályozós pozícióban lévő Jarótól. Most 10 pontja van a zöld-fehéreknek, idegenben 1-2-4-es, felejthető mérleggel. És nincsenek jó passzban Gruborovicsék, három mérkőzés óta gólképtelenek, és ebben a periódusban egy ikszet két nagy verés követte. A keretben két fontos középpályás és egy bekk is sérült - köztük a magyar focista. Nem lesz könnyű dolguk a vendégeknek, ezúttal sem...

196. Inter Turku - KTP, 1 (1.58) - Tippmix

A Veritas Stadiumban 15 éve nem nyert a KTP, és ma sem ünnepelnek majd a vendégek. Szerintünk a pontot otthon maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!