<>

 
 
 
A szűkös kínálatnak köszönhetően látogatást teszünk a finn másodosztályban is, ahol az újoncok derbijén hazai győzelmet várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Jöhet a hazai siker a 213-as Tippmixmeccsen

A szűkös kínálatnak köszönhetően látogatást teszünk a finn másodosztályban is, ahol az újoncok derbijén hazai győzelmet várunk.
Finn másodosztály
Mikkeli - EIF
Szerda, 17:30 óra

Újoncok randevúznak egymással a Mikkelin Urheilupuisto-ban... A házigazda áll valamelyest jobban, a gárda 8 meccsen 10 egységet gyűjtve jelenleg a 7. Otthon eddig nem kápráztatta el drukkereit Makela mester csapata, ugyanis mindössze egyszer nyert - emellett egyszer remizett, kétszer pedig megégett. Haikonenék gyatrán tolták a közelmúltban, ám a hétvégén egy közvetlen riválisánál arattak fölényes, 5-1 arányú diadalt.

Az EIF, avagy leánykori nevén Ekenas IF még gyengébben muzsikál az idei kiírásban: 8 fellépést követően nyeretlenül, három ponttal csont utolsó. A védelme pocsék, már 20 kapott gólnál jár a brigád. Szinte mindegy, hogy hol lépnek pályára Sevonék: otthon kétszer, idegenben egyszer bírtak remizni. Vendégségben különösen átjáróház a védelme, 4 mérkőzésen 15-ször kapitulált a hátsó alakzat. Négy vereségből érkeznek a mai ütközetre...

213. Mikkeli - EIF, 1 (1.85) - Tippmix

Tavaly más divízióban szerepeltek a harmadik ligában, így nincs egymás elleni eredményük. Maradunk a formánál, amely a házigazda esetében legalább biztató. Szerintünk a pontok otthon maradnak, és a Mikkeli-szurkolók végre ünnepelhetnek egy kicsit! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!