<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bekezdhetnek az angol fiatalok

Két húzós focitippet szemeltünk ki csütörtökre: az angol U21-es válogatott repülőrajtot vehet az Eb-n, míg a svéd másodosztályban inkább a Degerfors juthat közelebb a dobogóhoz.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

027. U21Anglia - U21Portugália, 1 (2.43) - U21 Eb, 20:45

Idén eddig minden mérkőzését megnyerte az angol U21-es válogatott, igaz, tétmeccset nem játszott a csapat. De barátságos mérkőzéseken Csehországot, Németországot és Fehéroroszországot is legyőzte. Portugália ezzel szemben Kikapott Csehországtól és ikszelt Dániával, így érkezett a cseh Európa-bajnokságra a gárda. A két együttes tavaly novemberben már összemérte erejét és akkor nagyon sima 3-1-es angol győzelem született. Most a nagyobb tét miatt szorosabb mérkőzést várunk, de nem csak emiatt esélyesebb az angol válogatott.

A háromoroszlánosok kiváló csapattal utaztak az Eb-re. Ott van két kiváló csatár Harry Kane és Saido Berahino, középpályán James Ward-Prowse, a védelemben pedig John Stones (az ő játéka kérdéses), vagy épp Carl Jenkinson. Mindannyian rendszeresen pályára lépnek a Premier League-ben. A portugáloknál viszont kiesett az egyik legjobb, Bruma, így nem lesz könnyű dolga a csapatnak gólszerzés terén. Szoros meccsen angol győzelmet várunk.

034. Degerfors - Syrianska, 1 (1.95) - svéd másodosztály, 19:20

Dobogóért küzdő csapatok találkoznak a svéd második liga 14. fordulójának csütörtöki meccsén. A Degefors 21 pontos (6-3-4), otthon nem különösebben erős (3-2-1). A múlt héten otthon nyert, így stabilizálta helyét a közvetlen élmezőny mögött. Most a hatodik, de egy győzelemmel a dobogóra is felléphet átmenetileg. A Syrianska igen jó formában van, három bajnokit nyert meg egymás után, és hét forduló óta veretlen. Vendégként 2-1-3-as a statisztikája, idegenben óvatosan játszik a csapat, gólkülönbsége 4–7. Tavaly a Degefors otthon tartotta a pontokat, és ma is erre van leginkább esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!