<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: egy tenisz, egy kosár, egy foci

Londonban tenisszel kezdünk, majd fehérorosz focival hangolódunk rá az esti csatára, az olasz kosárdöntőre. A szűkös kínálat ellenére is találtunk jó kis meccseket.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

006. J. Isner - F. Lopez, 2 (1.70) - férfi tenisz, London, 13:30

Nincs túl nagy különbség a két játékos között, még világranglistán is csak négy hely választja el az amerikai Isnert Feliciano Lopeztől (mindketten a top20-ban vannak). Mégis, mi most Lopezt hoznánk ki győztesen a párharcból. Egyik játékos sem igazán jó füvön, eddig egyetlen egyszer találkoztak ezen a borításon, akkor Lopez 3:1-re nyert egy kőkemény összecsapáson. Isner tavaly július óta nem is játszott füvön, csak most, az első fordulóban, ahol azért nem olyan simán jutott tovább a világranglista 158. Jared Donaldson ellen, 7:6,6:4-el sikerült abszolválni a kötelezőt. Lopez azért több mint ötven perccel rövidebb idő alatt intézte el ellenfelét. A spanyol most jobb formában van, szerintünk, ha nem is könnyű meccsen, de továbblép a következő körbe.

012. Sassari - Reggio Emilia, 1 (1.40) - olasz férfi kosárliga döntő, 20:45

A döntő harmadik felvonására készülnek az együttesek, a Reggiana jelenleg 2-0 arányban vezet, a trófea megszerzéséhez 4 győzelem szükséges. A Sassari óriási csatát vívott a Milano együttesével az elődöntőben és végül a mindent eldöntő 7. mérkőzésen hosszabbításban nyert és okozott ezáltal hatalmas meglepetést. A negyeddöntőben a Trento kiütése nem okozott komolyabb gondot (3-1), az alapszakaszt egyébként az 5. helyen zárták, otthon masszív teljesítményt mutatva (12-3). A Reggiana 3. lett az alapszakaszban, viszont 9 vereségéből nyolcat vendégként szedett össze, tehát saját pályájáról kimozdulva azért sebezhető. A playoffban előbb a Brindisi, majd 7 meccses párharcban a Venezia volt az áldozata. A papírformának megfelelően a döntő első két felvonását otthon hozta a Reggiana (82-63 és 84-71), most viszont két meccs következhet a Sassari csarnokában. Márpedig a rájátszásban is megmutatta a Reggiana, hogy vendégként verhető, a Sassari csapatának pedig óriási lökést adhat a Milano kiütése, a hazai közönség és a győzelmi kényszer. Behúzhatják a harmadik derbit a hazaiak!

016. Dinamo Minszk - Slutsk, 1 (1.22) - fehérorosz bajnokság, 18:00

Az 5. fogadja a sereghajtót az élvonal 10. körében. A Dinamo jelenleg 15 ponttal áll, hátránya máris 8 pont az éllovas BATE csapatával szemben. Otthon ráadásul ki is kaptak a riválistól, ám ezt zsinórban három hazai győzelem követte. Tavaly ezüstöt szerzett a gárda, 10 ponttal végzett a BATE mögött, vagyis nem sikerült megtörni a 2006 óta tartó BATE-uralmat. A Slutsk tavaly alsóházi együttes volt, végül az 3. lett a hátsó régióban. Idén sem várható tőle masszívabb produkció és ezt eddigi teljesítménye is alátámasztja: mindössze 5 pontig jutott, 9 meccs során csupán 6 gólt tudott lőni. Vendégként ugyan a Brest otthonában pontot szerzett, ezt leszámítva viszont 4 veresége van, melyeket ráadásul lőtt gól nélkül szenvedett el. Tavaly sima 3-0 lett a vége ebben a felállásban, nem hisszük hogy idén borulna a papírforma.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!