<>

 
 
 
Nincsenek könnyű helyzetben az uruk, a tuti továbbjutáshoz nyerniük kell a mai találkozón: nyernek is Cavaniék!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Nincs mese, Cavaniéknak nyerniük kell!

Nincsenek könnyű helyzetben az uruk, a tuti továbbjutáshoz nyerniük kell a mai találkozón: nyernek is Cavaniék! A B-csoportban két forduló után Paraguay és Argentína 4-4 ponttal áll az első két helyen, aztán jön Oscar Tabarez legénysége 3 egységgel, Jamaika viszont eddig csak kikapott.
Copa America
Uruguay - Paraguay
Szombat, 21:00 óra

A nyitó fordulóban Godinék legyőzték a szigetország válogatottját, aztán a gauchoktól kikaptak. Rolanék akkor jutnak biztosan tovább, ha ma nyernek, mert akkor megszerzik - legalább - a második helyet. A korábbi éveben megszokott látványos támadójáték egyelőre akadozik, Suarez hiányát azért alaposan megérzik a halványkék-feketék.

Paraguay bravúros iksszel kezdett, a pont értékét növeli, hogy kétgólos hátrányból álltak fel Valdezék az argentinok ellenében. Aztán jött a Jamaika elleni találkozó, és ha nem is brillíroztak Ramon Diaz fiai, azért hozták a kötelezőt, és behúzták a három pontot (1-0). Santa Cruzéknak egy döntetlen már negyeddöntőt jelentene, sőt, akár még akkor is továbbjuthatnak a piros-fehér csíkosak, ha kikapnak.

153. Uruguay - Paraguay, 1 (2.00) - Tippmix

Uruguay győzelmi kényszerben lép pályára, és ma szerintünk nem is hibáznak Rodriguezék. Nyernek az uruk, és kéz a kézben továbbjutnak Paraguay-jal! Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!