<>

 
 
 
Messiékre a csoportmeccsek záró fordulójában Jamaica vár és szerintünk legalább kettővel jobbnak bizonyul majd Argentína.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

Jamaica ellen már hengerelhet Argentína

Messiékre a csoportmeccsek záró fordulójában Jamaica vár és szerintünk legalább kettővel jobbnak bizonyul majd Argentína.
Copa America
Argentína - Jamaica
Szombat, 23:30 óra

Gerardo Martino bombaerős kerettel utazott a tornára, ám az első mérkőzésen még sem sikerült nyerniük Masceranóéknak: kétgólos előnyt herdáltak el Agüeróék, így be kellett érniük egy iksszel Paraguay ellen. A folytatás jobbra sikeredett, és 1-0-ra verték Di Mariáék Uruguay nemzeti válogatottját. A továbbjutás megvan, ám azért mindenképpen a csoportelsőség az argentinok célja - ehhez pedig győzniük kell.

A reggie-válogatott eddig nem váltotta meg a világot, kétszer kaptak ki, igaz, egyik ellenfelük sem kalapálta el őket nagyon: Paraguay és Uruguay is egyaránt 1-0-ra vert a zöld-sárgákat. Ma vár azonban a szigetlakókra a legnehezebb feladat, ugyanis a csoport legerősebb alakulatával találkoznak. Winfried Schafer szövetségi kapitány válogatottjában szerintünk nincs sokkal több, azaz a négyes utolsó helyén zárnak majd Mc. Anuffék.

161. Argentína - Jamaica, (0-1) 1 (1.33) - Tippmix

Az argentinok eddig igencsak visszafogott teljesítményt nyújtottak, ám ma kinyílhat a gólzsák. Az az érzésünk, hogy legalább kettővel nyernek ma Messiék. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!