<>

 
 
 
Kéthetes pihenőt követően folytatódik a norvég pontvadászat, ahol a Lilleström vendégként nyerhet az újonc Sandefjord ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.15

Kihagyhatatlan odds a norvég élvonalban

Kéthetes pihenőt követően folytatódik a norvég pontvadászat, ahol a Lilleström vendégként nyerhet az újonc Sandefjord ellen.
Norvég bajnokság
Sandefjord - Lilleström
Szombat, 15:30 óra

A hazaiakra ráfért a pihenés, mivel az utolsó helyről kell folytatniuk a sorozatot. Hat pontjuk van, mindegyiket otthon szerezték, de az utolsó sikerük is több mint két hónapja született meg. A borzasztó sorozat április közepén vette kezdetét, azóta a bajnokikon csak vereségek jöttek. Sovány vigasz, hogy a kupában továbbjutottak a piros-kékek. Lars Bohinen vezetőedzővel szemben egyelőre nem fogyott el a türelem, továbbra is ő irányítja az együttest. Reményt keltő hír, hogy a balhátvéd és a jobb-bekk is letöltötte eltiltását, így ma kezdők lehetnek megint.

143. Sandefjord - Lilleström, 2 (2.15) - Tippmix

A Lilleström háza tájáról a bajnokság előtt rossz hírek érkeztek, nevezetesen súlyos anyagi problémákkal kell szembenéznie a klubnak. A sárga-feketék teljesítményén ez egyelőre nem látszik meg, 18 ponttal a középmezőnyben foglalnak helyet. Idegenben átlagosnak mondható, 2-2-2-es a vonatkozó statisztikája. A szünet előtt nem ment rosszul a csapatnak, öt bajnokijukból négyet megnyertek. Itt is bővül a variációs lehetőség, mivel egy kezdő védő letöltötte eltiltását. Egy peremembernek számító csatár még nem bevethető.

A Lilleström jobb állománnyal rendelkezik, a Sandefjord viszont nem talál magára. A vendégek erősebbek, és nyernek is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!