<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brazil gólok és svéd-angol

Brazília nem bízhatja pontosztozkodásra a Venezuela elleni mérkőzést, muszáj nyernie. Svédország és Anglia azonban inkább lassan kezdi az U21-es találkozót.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

216. Svédország - Anglia, 1.félidő X (2.03) - U21 Eb, 18:00

A svédek meglepték az olaszokat a B-csoport első körében és 2-1-es sikerüknek köszönhetően lépéselőnybe kerültek. Hátradőlni azonban nem lehet, hiszen Portugália és Anglia is kemény ellenfélnek ígérkezik. Ráadásul az olaszok elleni meccsen emberhátrányban egyenlítettek, majd egy büntetővel sikerült megszerezniük a 3 pontot, ám az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az olaszok fölényben játszottak. Anglia impotens játékot mutatott a portugálok ellen: hiába kísérleteztek 20 kapura lövéssel, végül pont nélkül maradtak egy igencsak eseménydús meccs végén. A keret erős, de mindenképp javítani kell a támadójáték hatékonyságán. Az első kör után a svédek célja egyértelmű: legalább 1 pontot szerezni az angolok ellen és ezáltal továbblépni. Nem várható, hogy egymásnak esnek a felek, kétszeres odds környékén bőven játszhatónak tűnik a félidei remi.

252. Brazília - Venezuela, 2 vagy 3 gól (1.93) - Copa America, 23:30

Csak a győzelem elfogadható Brazília részéről ezen a mérkőzésen, noha a döntetlen is elég lehet a továbbjutáshoz. Brazília viszont biztosan nem akar számolgatni, még ha nehéz is lesz ez a találkozó. Venezuela ugyanis nem rossz csapat, megverte Kolumbiát is, noha kikapott Perutól. Brazília pedig elveszítette legjobbját, miután Neymar egy butasággal kiállíttatta magát Kolumbia ellen és ezzel kapott egy négymeccses eltiltást. Ezzel véget is ért számára a torna. Ebbben a csoportban eddig nem potyogtak a gólok, három 1-0 és egy 2-1 született az eddigi négy mérkőzésen. Most sem várunk rengeteg találatot, de arra is kevés esélyt látunk, hogy egyetlen találatnál lefulladjanak a felek. A 2 vagy 3 gól megfontolandó opciónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!