<>

 
 
 
A norvég bajnok eddig egyik kupaellenfelének sem kegyelmezett, szerda este pedig harmadosztályú ellenfele is beleszaladhat a késbe.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Kiütést várunk a Molde meccsén

A norvég bajnok eddig egyik kupaellenfelének sem kegyelmezett, szerda este pedig harmadosztályú ellenfele is beleszaladhat a késbe.
Norvég Kupa
Molde - Kvik Halden
Szerda, 18:00 óra

A Molde eddig csalódást keltően szerepel a bajnokságban, a címvédő mindössze a 5. helyen áll, és immár 11 egység a hátránya a Rosenborggal szemben féltávhoz közeledve. És a gárda formája sem éppen lenyűgöző: a válogatott szünet előtt kikapott, majd a minap otthon nem bírt a Valarengával. Ami extrán elkeserítő, hogy e két találkozón nem sikerült gólt szerezniük Hollandéknak. Tor Ole Skullerud vezetőedző alakulatának eddig nem volt nehéz dolga a kupában, ugyanis két kiscsapattal ütközött, és mindkettőt magabiztosan győzte le.

A Kvik Halden a harmadosztályban szerepel, ott a 4. helyen áll a 2. divízióban. Saját közönsége előtt hibátlan, idegenben viszont felettébb sebezhető, mutatója 1-2-2. A formáját alapvetően határozza meg, hogy hol szerepel - legutóbb túrázott, és ki is kapott. A kupában eddig nem kellett kimozdulnia saját stadionjából, a Fredrikstadot és a Strömsgodsetet is büntetőkkel ejtette ki.

170. Molde - Kvik Halden, (0-3) 1 (1.67) - Tippmix

A Moldénak most már meggyőző teljesítményt kellene nyújtania, erre pedig remek alkalom lehet a kupamérkőzés. A házigazda ma kiengesztelheti szurkolótáborát, és simán lerendezheti harmadosztályú ellenfelét. Tippünk tehát: (0-3) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!