<>

 
 
 
A norvég kupa nyolcaddöntőjében az idén már az élvonalban harcoló Mjöndalen továbbjutását várjuk másodosztályú ellenfele ellen!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kijöhet az osztálykülönbség Norvégiában

A norvég kupa nyolcaddöntőjében az idén már az élvonalban harcoló Mjöndalen továbbjutását várjuk másodosztályú ellenfele ellen!
Norvég Kupa
Mjöndalen - Hödd
Szerda, 19:00 óra

Egyelőre jól állja a sarat a legjobbak között a Mjondalen. Az újonc a középmezőnyben tanyázik - köszönhetően elsősorban masszív hazai mérlegének (3-2-2). A gárda védelme nem az igazi, 13 mérkőzésen 28-szor kapitulált, ezen mindenképpen javítaniuk kellene. A formája nem rossz, a bajnoki szünet után közvetlen riválisától hozott el úgy pontot, hogy csaknem fél órát emberhátrányban játszott. Az együttes eddig mindkét kupameccsét idegenben játszotta, egy kiscsapat ellen tizenegyesekkel, a Nottoden vendégeként viszont fölényes magabiztossággal (1-4) lépett tovább.

A Hödd a második vonalban harcol, és ezt nem is teszi rosszul, ugyanis az előkelő 3. helyen állomásozik, amely play offot ér a végelszámolásnál. A kép azonban csalóka, ugyanis a 2. és a 10. helyezett között mindössze 3 pont a differencia! A kék-fehérek 3-1-2-es vendégmérleggel rendelkeznek, ugyanakkor a formájuk nem az igazi: három bajnoki vereséggel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra. A kupában viszont verték közben az Aalesundot, tehát egy első ligás áldozatot már ejtettek.

177. Mjöndalen - Hödd, 1 (1.50) - Tippmix

A vendégek nincsenek jó passzban, a Mjondalen otthon masszív. Ez pedig ebben a kupacsatában hazai sikert érhet, mi erre fogadunk. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!