<>

 
 
 
A szerdai napon két tippel érkezünk a Norvég Kupából, van ötletünk az olasz-angol U21-es derbire és az olasz kosárliga döntőjének 6. felvonására is fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4.87-es odds

Szerdán két tippel érkezünk a Norvég Kupából, van ötletünk az olasz-angol U21-es derbire és az olasz kosárliga döntőjének 6. felvonására is fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

160. Sassari - Reggio Emilia, 1 (1.45) - olasz férfi kosárliga döntő, 20:45

A 6. mérkőzés következik a 4 győzelemig tartó párharcban, a Reggio 3-2 arányban vezet. Egyelőre a hazai pálya komoly előnyt jelentett a döntő eddigi meccsein: előbb kettőt nyert otthon a Reggio, majd kettőt saját közönsége előtt a Sassari, ezt követően pedig odahaza hozta szoros csatában a 5. meccset a Reggiana. Kiegyenlített párharc, csak az első két mérkőzés hozott viszonylag sima eredményt. A Sassari egyébként óriási meglepetést okozott azzal, hogy az elődöntőben a végső győzelem legnagyobb esélyesét búcsúztatta a Milano személyében. A Sassari győzelmi kényszerben játszik ezen a meccsen, hiszen ha kikapnak akkor nincs tovább. Mi viszont jó esélyt látunk rá, hogy a 6. meccsen is a hazai pálya előnyét élvező együttes szerzi meg a győzelmet, aztán következhet majd a mindent eldöntő 7. ütközet!

175. Kristiansund – Viking Stavanger, 2 (1.64) - Norvég Kupa, 19:00

A kupameccsen a másodosztályú hazaiak az élvonalbeli stavangeri gárdát látják vendégül. A házigazda a negyedik, otthon viszont gyengén muzsikál (1-4-2). Az elmúlt két meccsén ikszelt. A kupában eddig mindkétszer idegenben szerepelt, és minimális különbséggel nyert.

A Viking élcsapat a legjobbak között, reális esélye van a dobogóra, idegenben pedig kiszámíthatatlan (4-0-3). A bajnoki szünet előtt kétszer kikapott, a hétvégén azonban nyert idegenben simán. A sorozatban eddig mindkét meccsét könnyedén nyerte meg. Ma is a Viking győz, az otthon halovány Kristiansund számára véget ér a kupaküzdelem.

181. Stabaek – Strömmen, 1 (1.28) - Norvég Kupa, 19:00

A papírforma egyértelmű hazai sikert ígér, és nem is lesz meglepetés a kupameccsen. A Stabaek az első ligában élcsapat, partiban van a bajnoki címért vívott küzdelemben, otthon nagyon erős (4-1-1), és a formája is rendben van. A Strömmen a másodosztályban a középmezőny tagja, idegenben gyenge, a hétvégén hazai környezetben kapott ki. A Stabaek pályaválasztásával eddig háromszor találkoztak a csapatok, és mindannyiszor a házigazda győzött. Ez a sorozat pedig ma sem szakad meg...

191. Olaszország - Anglia, 2.5 gól alatt (1.60) - U21 Eb, 20:45

Nincs mese, az olaszoknak egyetlen esélyük van a továbbjutásra, mégpedig az, ha szerda este legyőzik az angol csapatot. Az olasz fiatalok ugyanis az első meccsen 2-1-re kikaptak a svédektől, majd csupán egy 0-0-s döntetlenre futotta a portugálok ellen. Az angolok felálltak a portugálok elleni 0-1-s vereséget követően és legutóbb 1-0-ra győzték le a svédeket, így 3 ponttal jelenleg továbbjutó helyen állnak. Az eddigi eredményekből is látszik, hogy nagyon kiélezett csoport ez, kiegyenlített erőviszonyokkal. Az olaszok a győzelmi kényszer ellenére nem támadhatnak ki, taktikus 90 perc vár majd a nézőkre és a csapatokra. Nem hisszük, hogy gólzáport hoz majd a találkozó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!