<>

 
 
 
Csütörtökön újabb finn élvonalbeli forduló következik, mi pedig két csinos oddsal is jelentkezünk ebből a ligából.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Finn bajnokikra fogadunk

Csütörtökön újabb finn élvonalbeli forduló következik, mi pedig két csinos oddsal is jelentkezünk ebből a ligából.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

034. Mariehamn - Seinäjoen JK, 2.5 gól felett (1.94) - finn bajnokság, 17:30

A 15. fordulóban a 4. fogadja a 3. helyen állót. Meglepően nagy oddsot kapott az over ezen a derbin, pedig egyik csapat sem elveszett támadásban... Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy sem az SJK, sem pedig a Mariehamn nem kapott eddig sok gólt. Viszont a vendégek a legutóbbi két meccsükön 5 gólt kaptak: hármat a HJK-tól, kettőt pedig a sereghajtó Vaasa együttesétől. A Mariehamn is rendre beszed 1-1 gólt meccsenként és az SJK támadósora ellen nem lesz egyszerű dolga. Az egymás elleni mérleg is az over irányába mutat: az elmúlt két évben négyszer találkoztak, mindegyik alkalommal összejött legalább a 3 találat. egy próbát megér ezúttal is - pláne ezen az oddson.

039. Rovaniemi PS - Inter Turku, X (3.15) - finn bajnokság, 17:30

A finn bajnokság 15. játéknapjának csütörtöki rangadóján a Rovaniemi az Inter Turkut fogadja. A hazaiakra egyelőre nem lehet panasz az idei évben, eddigi 14 bajnokijukból kilencet megnyertek, egyszer ikszeltek és négyszer kapituláltak, a 28. pont pedig a második helyhez elegendő a tabellán. Otthon is meggyőző az alakulat, hét meccséből ötször győzött, kétszer viszont kikapott. Ami a formát illeti, legutóbbi 5 mérkőzésén nem talált legyőzőre, 4 siker és 1 döntetlen a mérleg.

Az Inter Turku sem áll rosszul, a vendégek az 5. pozíciót foglalják el a táblázaton, köszönhetően a 6-4-4-es statisztikájuknak. Idegenben viszont nem megy a csapatnak, hét vendégként lejátszott találkozójukból mindössze egyet tudtak megnyerni, kétszer osztoztak meg a pontokon az aktuális riválissal, négyszer viszont vesztesként hagyták el a gyepet. A formára itt sem lehet panasz, zsinórban két győzelemnél jár a gárda. Kiélezett meccsre van kilátás, nálunk erősen döntetlenszagú a meccs, a bevállalós szelvényeken ott a helye az X-nek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!