<>

 
 
 
A francia kosarasok esélyeshez méltóan verhetik az oroszokat, a Jaro-KTP meccsen gólokat várunk, a Bolívia-Peru összecsapás viszont gólszegénynek ígérkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: finn gólok, női kosár, Copa America

A francia kosarasok esélyeshez méltóan verhetik az oroszokat, a Jaro-KTP meccsen gólokat várunk, a Bolívia-Peru összecsapás viszont gólszegénynek ígérkezik.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

020. Franciaország - Oroszország, 1 (1.34) - női kosárlabda Eb, negyeddöntő, 20:30

Immáron a negyeddöntőket rendezik a női kosarasok Eb-jén, ahol az E-csoport 2. helyezettje és az F-csoport 3. helyén záró együttes találkozik. A franciák csont nélkül, 4 sikert aratva nyerték az első csoportkört, majd ezt követően is csupán a törököktől kaptak ki. Az oroszok kikaptak már a lettektől, a litvánoktól és a spanyol válogatottól is, tehát igencsak sebezhető ez az orosz együttes. A 2013-as Eb-n egyébként a franciák a döntőig meneteltek, ahol végül a spanyol együttestől kaptak ki mindössze 1 ponttal. Nem kérdés, hogy a tornán eddig mutatott játék alapján a franciák a meccs esélyesei, őket várjuk a torna elődöntőjébe.

030. Jaro - KTP, 2.5 gól felett (1.78) - finn bajnokság, 17:30

Érdekes mérkőzésre leltünk a finn labdarúgó-bajnokság csütörtöki játéknapján. Kétségtelenül nem a KTP és a Jaro összecsapása lesz a forduló derbije, hiszen előbbi alakulat a 9., utóbbi pedig csupán a 10. a tabellán, az eddigi eredményeket azonban érdemes megvizsgálni. A hazaiak 15 meccsen 3-4-8-as mutatóval rendelkeznek, amihez 12-23-as gólkülönbség párosul, ez a második legtöbb kapott találat a ligában.

Vendégoldalon 13 bajnokin 3-3-7 a mutató, ami pedig a gólkülönbséget illeti, 13-21, ez pedig a harmadik legrosszabb statisztika. A gyenge védelmekből kiindulva bízunk abban, hogy egymást is megszórják a csapatok, ha pedig így lesz, ajándék lehet a 2,5-nél több találatszámért járó szorzó!

055. Peru - Bolívia, 2.5 gól alatt (1.45) - Copa América, péntek 01:30

Az A-csoport 2. helyezettje a C-jelű négyes másodikjával találkozik a negyeddöntőben. A zöld-fehérek az első meccsükön leikszeltek Mexikóval, aztán látványos találkozón verték Ecuadort, a zárónapon viszont alaposan kikaptak a házigazda chileiektől (0–5). A perui együttes a braziloktól peches körülmények között kapott ki, ezt követően Venezuelát legyűrték Pizzaróék. Az utolsó fordulóban Kolumbiával találkoztak a peruiak: gól nem született az összecsapáson, amely végül a C-csoportban a 2. helyen érte. Mindkét csapat a védekezésre helyezi inkább a hangsúlyt, és az egyenes kieséses szakaszban pláne nem vállalják fel a nyílt sisakos futballt. Óvatos csapatok kevésgólos meccsét várjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!