<>

 
 
 
A feljutásra gyúró házigazda alig ha botlik meg a kiscsapat ellen a norvég másodosztályban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Hazait fogadunk a 227-es Tippmixmeccsen

A feljutásra gyúró házigazda alig ha botlik meg a kiscsapat ellen a norvég másodosztályban.
Norvég másodosztály
Sandnes Ulf - Strömmen
Vasárnap, 18:00 óra

A Sandnes tavaly esett ki az élvonalból, a klubnál pedig az azonnali visszajutást tűzték ki célul. A gárda eddig ennek megfelelően is teljesít, 21 egységével a 2. helyen áll. A Songdal messze elhúzott tőle, viszont hátrafelé nagyon is kell figyelnie, mivel aktuális ellenfele hiába csak a 10., 18 pontja van. A tabella nagyon tömör, minden pontnak óriási jelentősége van. A Sandnes otthon masszív, 4-1-1-es mutatója önmagáért beszél, csak a listavezetőtől kapott ki. A formája is rendben van, két győzelemmel a háta mögött érkezik a találkozóra. Egy gólerős középpályása eltiltott lesz.

A Strömmen helyzete csalóka, ugyanis egy győzelemmel az élmezőnyben találhatja magát. 18 pontjából csak 5-öt szedett össze vendégként (1-2-3), a túrákon kevés gólt rúg, igaz, keveset is kap (4-6). A legutóbbi két bajnokit elrontotta, ikszelt majd kikapott, a hétközi kupafordulóban pedig csúnyán kikapott a Stabaek vendégeként (5-1). Egy eltiltott visszatérhet a középpályára.

227. Sandnes Ulf - Strömmen, 1 (1.65) - Tippmix

A pillanatnyi forma és a hazai pálya egyértelműen a Sandnes mellett szól. E két tényező pedig elegendő lesz ahhoz, hogy a vendéglátók begyűjtsék a három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!