<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Wimbledon és norvég gólok

Elrajtolt az egyik legjobban várt nyári sportesemény, a wimbledoni teniszbajnokság, amelyről rögtön két erős tippet is hozunk. Technikai problémák miatt ezúttal a Tippmixpróról.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

021. Babos Tímea - Petra Cetkovska, 1 (1.70) - wimbledoni tenisztorna, 12:30

Lehet, hogy ezúttal kicsit hazafelé húzott a kezünk, de nem csak emiatt támogatjuk ám Babos Timi győzelmét a wimbledoni első fordulóban. A magyar teniszező ugyanis egész egyszerűen jobb ellenfelénél, konkrétan 68 ranglistahellyel jobb! Persze a női teniszezők sokszor kiszámíthatatlanok, mi mégis hiszünk abban, hogy Timi képes lesz továbblépni a következő körbe. Tavaly ez a bravúr még nem jött össze, de azóta Babos nagyon sokat fejlődött, füvön is egyre magabiztosabban mozog. Cetkovska nem rossz, a wimbledoni selejtezőt sikerrel vette, de eddig még nem sok mindent tett le az asztalra. Szerintünk Babos ha nem is a legkönnyebben, de továbbmegy a következő fordulóba.

008. Jarkko Nieminen - Lleyton Hewitt, 2 (1.50) - wimbledoni tenisztorna, 14:30

Mindkét játékos jócskán túl van már a pályafutása csúcsán és mindketten visszavonulnak hamarosan a profi tenisztől. Most azonban még mind a ketten úgy gondolják, hogy domborítanak egyet, főleg, hogy a továbbjutó Novak Djokoviccsal mérkőzhet majd, ami garantáltan centerpálya, vagyis igazán szép búcsú kerekedhet ebből. A tét tehát nem kicsi, mi mégis úgy véljük, hogy a 34 éves Hewittnak lehet itt keresnivalója. Egyrészt jobb játékos, mint Nieminen, eddig az összes találkozójukon elverte a finn játékost, igaz füvön most találkoznak először. De Hewittnak ezen a borításon is jobbak a statisztikái. Kőkemény ütközet lesz ez a javából, de mi hiszünk abban, hogy az ausztrál gyengébb formája ellenére is képes lesz felülkerekedni ellenfelén.

045. Baerum - Brann Bergen, 2.5 gól felett (1.45) - norvég másodosztály, 19:00

Két feljutásra hajtó csapat találkozik egymással a 14. fordulóban. A Brann tavaly esett ki az élvonalból, idén azonban nem tud dominálni a másodosztályban. A gólokat egyelőre szépen termeli a gárda, viszont a hátsó alakzattal komoly gondok vannak, ezt a 18-20-as gólkülönbség is remekül mutatja. A Baerum két vereségről érkezik, 13 meccs alatt 4-el több gólt lőtt mint ellenfele, de emellett ott van 22 kapott találat is, ami rengeteg. Otthon egyelőre 4-1-2 mérleggel áll, hazai meccsein átlagosan közel 4 gól esik. A Baerum gólátlaga 3.4, míg a Branné 2.9, az over/under tabellán 9/4-el és 8/5-el állnak a csapatok. Két támadásban erős, védekezésben sebezhető csapat, mi a gólokra hajtunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!