<>

 
 
 
A svéd második vonal listavezetője tovább növelheti előnyét hétfő este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hazaira hajtunk a svéd kettőben

A svéd második vonal listavezetője tovább növelheti előnyét hétfő este.
Svéd másodosztály
Jönköping Södra - Degerfors
Hétfő, 19:20 óra

A 15. meccsét játssza mindkét együttes a svéd másodosztályban. A hazaiak vezetik a bajnokságot, 35 egységük van, hazai környezetben pedig brutálisak: 7-1-0-ás mérlegükhöz 19-7-es gólkülönbség társul. A zöldek remek passzban vannak, két sikert arattak a legutóbbi fordulókban. A keret nem lesz teljes, egy csatár sérüléssel bajlódott, egy bekk pedig besárgult.

A Degefors 24 pontjával élcsapat, ha ma nyer, ott lehet a dobogón. Most a 6., és e jó pozíció elsősorban hazai teljesítményének köszönhető, vendégségben szeszélyesebb (3-1-3). És noha két hazai sikerből érkeznek a mai rangadóra, előtt idegenben nem sok babér termett a számukra. A piros-fehéreknél nincs friss sérült.

050. Jönköping Södra - Degerfors, 1 (1.58) - Tippmix

A Jönköping pazar idényt fut, és a Stadsparksvallenben különben is rájár a rúd a Deegeforsra: az előző két kiírásban nem úszták meg a vendégek négy gól alatt. Ma is a hazaiaknak szavazunk bizalmat, tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!