<>

 
 
 
A bajnok eddig messze elmarad tavalyi teljesítményétől. Ma viszont megkezdi a felzárkózást az élmezőnyhöz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

A sereghajtó otthonában nyerhet a címvédő

A bajnok eddig messze elmarad tavalyi teljesítményétől. Ma viszont megkezdi a felzárkózást az élmezőnyhöz.
Izlandi bajnokság
Keflavik - Stjarnan
Hétfő, 22:00 óra

A Keflavik az előző kiírásban a középmezőnyben végzett, most viszont rendesen beragadt a rajtnál, most az utolsó. Kilenc mérkőzésen mindössze négy pontig jutott, igaz, legalább mindegyiket otthon gyűjtötte be (1-1-3). Formáról nem is igazén lehet beszélni az esetében, a múlt héten különösen fájó vereséget szenvedett egyik közvetlen riválisánál (IA Akranes, 4-2).

A Stjarnan tavaly veretlenül lett bajnok, most viszont csak a középmezőnyben állomásozik. Kilenc fellépésen 12 pontot szerzett, így jelenleg a 7. Otthon meg van átkozva (0-2-2), idegenben viszont ütős (3-1-1). Az elfogadható rajtot pocsék folytatás követte, legutóbbi négy meccse közül hármat is elveszített. Most lesz egy eltiltottja is, aki a múlt héten pirosat kapott.

054. Keflavik - Stjarnan, 2 (1.80) - Tippmix

Egyik gárda sem brillírozik mostanában, viszont a Stjarnan azért erősebb kerettel rendelkezik, és idegenben bárkire veszélyes. Ma végre belelendül a bajnok, és értékes három ponttal távozik a sereghajtó otthonából. Tippünk így 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!