<>

 
 
 
A norvég másodosztály két döntetlenspecialistája találkozik egymással, az edzőváltáson átesett Fredrikstad azonban valamivel esélyesebb.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Bejöhet az edzőváltás a Fredrikstadnak

A norvég másodosztály két döntetlenspecialistája találkozik egymással, az edzőváltáson átesett Fredrikstad azonban valamivel esélyesebb.
Norvég másodosztály
Fredrikstad - Jerv
Hétfő, 19:00 óra

A hazaiak néhány éve még az élvonalban szerepeltek, most viszont a második ligás tagság megtartása a cél. Jelenleg a 15. helyen állnak 12 ponttal, otthon 1-5-1-es statisztikával. A forma biztató, ami összefüggésben van azzal, hogy a piros-fehérek edzőt váltottak a közelmúltban. Azóta egy hazai iksz mellett egy idegenbeli siker következett. A keretbe visszatér egy eltiltott középpályás, viszont nem lesz egy kezdő védő, aki két hete sérült le.

A Jerv újonc a bajnokságban, 20 pontjával 5. jelenleg, vendégként és hazai pályán is hajlamos döntetlenezni. Összességében 4-8-2 a statisztikája, idegenben 1-4-2 a vonatkozó eredménysor. Három forduló óta nem győzött, és tán nem meglepő, hogy két ikszet játszott az elmúlt két játéknapon. A múlt héten szerzett pont mindenképpen biztató, mivel a listavezető Songdaltól sikerült elhozni. A Jerv csapatában nem lesz eltiltott és sérült.

Tipp: Fredrikstad - Jerv, döntetlen nélkül 1 (1.44)

Az edzőváltás jót tett a Fredrikstadtnak, és a piros-fehérek lendülete kitart még ma. Bevállalós opció a hazai, netes fogadóknak egy döntetlen nélküli 1-es remek kiegészítő tipp lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!