<>

 
 
 
A Sonera Stadionban ma nem születik meglepetés, a bajnok legalább kettővel győz a helsinki rangadón!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.88

Nem kérdéses a helsinki rangadó kimenetele

A Sonera Stadionban ma nem születik meglepetés, a bajnok legalább kettővel győz a helsinki rangadón!
Finn bajnokság
Helsinki JK - HIFK
Hétfő, 17:30 óra

A bajnok 36 ponttal vezet, de nem dőlhet hátra, mivel ugyan 4 egység az előnye, viszont két mérkőzéssel többet játszott elsőszámú üldözőjénél. Otthon masszívak és félelmetesek (8-2-0), még gólt is elvétve kapnak csak Savage-ék (19-4). A formája nem jó, két idegenbeli meccsén csak egy pont jött össze, legutóbb csúnyán megégtek az Inter Turkunál. Egy középpályás sérült, Mika Lehkosuo vezetőedző majdnem a komplett kerettel készülhet.

A HIFK a 7., 15 meccsen 19 egységig jutva, vendégségben szerényebb 2-2-4-es mérleggel. A formája hullámzó, a múltkor például a Mariehamnnal remizett otthon. Egy rutinos csatár hosszú ideje nem bevethető.

051. Helsinki JK - HIFK, (0-1) 1 (1.88) - Tippmix

Áprilisban fordított felállásban, de a Sonera Stadionban 1-1 lett a vége (A HIFK is ezt a létesítményt használja hazai pályaként). Most viszont szerintünk a HJK elveri a kiscsapatot, a különbség legalább kettő lesz közte!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!