<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? BL- és El-gólokban utazunk

A TNS és a Torshavn a visszavágón is összehozhatja a sokgólos mérkőzést, míg a Shamrock és a Niederkorn meccsén ezúttal beérnénk 2 vagy 3 találattal is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

125. TNS - B36 Torshavn, 4 vagy több gól (2.66) - Bajnokok Ligája selejtező, 20:00

Nincs igazán mire várnia a vendég B36 csapatának, miután az első találkozón idegenben tudott nyerni a walesi csapat 2-1 arányban. A két rúgott gól és az egy gólos előny könnyen lehet, hogy megpecsételte ezt a párharcot. A feröeri együttesnek egyetlen esélye, hogy támad és megpróbál gólokat szerezni, amelyből legalább kettőre lesz szüksége, hogy a továbbjutás egyáltalán szóba kerülhessen. Persze az előző meccset elnézve ezúttal is TNS-fölény várható a 90 perc során, így a hazaiaktól is gólokat várunk. Nincs miért taktikázni, a TNS kihasználhatja a szellős vendég védekezést, így nem kizárt, hogy legalább 4 gólt hoz majd a visszavágó!

131. Shamrock Rovers - Progres Niederkorn, 2 vagy 3 gól (1.93) - Európa-selejtező, 21:00

0-0-val végződött az első mérkőzés Luxemburgban, ugyanis a Shamrock nem nagyon akart, a Niederkorn pedig nem tudott mit csinálni. A luxemburgi alakulat nincs játékban, nem úgy ír ellenfele, a Rovers ugyanis javában harcol az ír bajnokságban: 18 forduló után csak egyszer kapott ki és jelenleg a harmadik helyen áll. Vagyis jó kis csapatról van szó. Odahaza toronymagas esélyesnek számít és szerintünk be is húzza a mérkőzést, de kérdés, hogy mindezt hány góllal. Szerintünk a legreálisabb egy 2-0-ás, 3-0-ás eredmény, ezért mi az támogatnánk bevállalós tippünkben, hogy a találkozón 2 vagy 3 gól esik. Nem valószínű, hogy sokkal több lenne, egyik csapatban sincsenek klasszis támadók, sok hibával játszanak a felek. A 2-3 gól viszont összejöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!