<>

 
 
 
A keddi kínálatból 1-1 BL- és El-selejtezővel érkezünk, USA hazai környezetben győzhet az Arany Kupán és az izlandi másodosztályba is ellátogatunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: négy tipp, közel négyszeres zseton

A keddi kínálatból 1-1 BL- és El-selejtezővel érkezünk, USA hazai környezetben győzhet az Arany Kupán és az izlandi másodosztályba is ellátogatunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

122. TNS - B36 Torshavn, 1 (1.34) - Bajnokok Ligája selejtező, 20:00

A feröeri első mérkőzésen nyerni tudott hátrányból fordítva a walesi alakulat (1–2). Tavaly tükörsimán nyerte meg a bajnoki címet a The New Saints és az idei kiírásnak is az első számú esélyese. Wilde-ék a pontvadászatot majd csak másfél hónap múlva kezdik, addig viszont a nemzetközi porondon igyekeznek maradandót alkotni. A B36 is aranyérmes lett tavaly, de náluk lényegesen szorosabb volt a befutó. Most is az élen állnak, és a formájuk is rendben van. Szintén fontos tényező, hogy játékban vannak. Ennek ellenére a walesi csapat sikerét várjuk a visszavágón is. A szentek kettős győzelemmel lépnek a következő BL-körbe.

128. Shamrock Rovers - Progres Niederkorn, 1 (1.36) - Európa-liga selejtező, 21:00

Az ír együttes a harmadik hazája bajnokságában, otthon erős, és jó a formája is. A luxemburgi együttes az első meccsen nem tudott mit kezdeni az írekkel, sőt, a vendégek jártak közelebb a győzelemhez, de végül nem született gólt a kilencven perc során. A Progres Niederkorn nincs játékban, május vége óta a múlt héten játszott tétmeccset, ellentétben Byrnéékkel. A Shamrock otthon nyer, és így továbbjut.

144. Thor Akureyri - Selfoss, 1 (1.53) - izlandi másodosztály, 21:15

Az 5. fogadja a 10. helyen állót az izlandi második vonal 10. körében. A Thor tavaly nagyon simán esett ki az élvonalból, mindössze 12 pontot szerzett 22 kör alatt, így nem lehetett kérdéses a kiesése. Egyelőre idén a másodosztályban is felemásan teljesít, 5 sikere mellé 4 vereség társul. A gólokat szép számmal termeli, ám a gond az, hogy nem csak elöl, hanem hátul is, ráadásul immáron 3 forduló óta pontot sem szerzett... A Selfoss tavaly is a másodosztály alsó régiójához tartozott és idén sincs ez másképp: szintén 3 kör óta nyeretlen, 9 ponttal áll jelenleg a kieső zóna felett. Vendégként nyeretlen, 2 döntetlen mellett kétszer kikapott. Az átlag 1 kapott gól meccsenként nem rossz, viszont a támadósor nagyon gyengén teljesít. A Thor felemásan teljesít és rossz formában is van, a Selfoss azonban jó ellenfél lehet számára visszatérni a nyerő útra.

154. USA - Honduras, 1 (1.40) - Gold Cup, szerda 03:30

Megkezdődik az Észak- és Közép-Amerikai csapatok számára a Gold Cup 2015-ös kiírása, ahol az A-csoportban találkozik a két együttes. A 2013-as tornán mindkét együttes megnyerte csoportját (USA veretlenül), majd az elődöntőben találkoztak a felek, ahol USA 3-1-re nyert, majd végül a döntőben behúzta a tornagyőzelmet. Klinsmann csapata címvédésre készül, így a keretbe olyan nevek kerültek be, mint: Johnson (Mönchengladbach), Bedoya (Nantes), Yedlin (Tottenham), vagy épp a támadósorban Altidore és Dempsey.

Honduras játékát láthattuk a vb-n is, ahol végül csoportjának utolsó helyén zárt. Nem túl kifinomult, helyenként már-már durva focit játszottak akkor. Azóta nem sok sikerélményük volt, kisebb csapatokat megvertek (El Salvador, Belize, Nicaragua), de Japántól pl. 6-0-s zakót kaptak. Az amerikai keret erősebb, rutinosabb és támadásban sokkal hatékonyabb, Klinsmann jól összeszedte őket, ráadásul hazai pályán is játszhatnak Texasban, így szerintünk sikerrel rajtolhatnak a tornán.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!