<>

 
 
 
A középcsapat a listavezetőt fogadja - gólokkal és a vendégek sikerével kalkulálunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.64

Gólok és vendégsiker! Jöhet?

A középcsapat a listavezetőt fogadja - gólokkal és a vendégek sikerével kalkulálunk...
Ír bajnokság
Galway - Dundalk
Kedd, 20:45 óra

A Galway United eddig a várakozásoknak megfelelően szerepel, kellő távolságban van a veszélyzónától, 18 meccsen 19 egységet szerezve a 8. volt a játéknap előtt. Otthon teljesen szeszélyes, hol nyer, hol kikap (3-0-6), viszont rendre eseménydús 90 perceket produkál, gólkülönbsége saját stadionjában 14-19. A formája is kiismerhetetlen, az elmúlt három fordulóban minden kimenetelt játszott.

A Dundalkról már többször megemlékeztünk e blogban. Csak ismételni tudjuk magunkat, a fekete-fehérek ezúttal is az ír bajnokság toronymagas esélyesei. Ennek megfelelően is teljesítenek, már 47 egység áll a nevük mellett, előnyük 6 pont a Cork Cityval szemben. Idegenben veretlenek (7-2-0), és jó passzban is utaznak a mai ütközetre.

Főtipp

138. Galway - Dundalk, 2.5 gól felett (1.64) - Tippmix

Melléktipp

134. Galway - Dundalk, 2 (1.30) - Tippmix

A Galwaynak 10/8, a Dundalknak 11/7 a az over/under mutatója, az eddigi egymás elleni ütközeteik közül mindannyiszor volt legalább 3 találat...

És ma is ebben a tippben látjuk a legnagyobb értéket. Szerintünk győz a Dundalk, de a találatok jobban fizetnek...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!