<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: BL, El és Arany Kupa

A Bajnokok Ligája és az Európa-liga visszavágói is sok izgalmat ígérnek, éjjel pedig elstartol az észak-amerikai torna is, amit érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

120. Levadia Tallin – Crusaders, Tallin jut tovább (1.53) - Bajnokok Ligája selejtező, 18:00

A Levadia azért ment Észak-Írországba, hogy ne kapjon ki és ne kapjon gólt. Ezt sikerült teljesíteni. Most otthon sokkal több kell a továbbjutáshoz, de ez a gyengécske, félamatőr Crusaders ellen elvárható.

133. Shamrock Rovers - Progres Niderkorn, Shamrock jut tovább (1.24) - El-selejtező, 21:00

Az ír együttestől már az odavágón is győzelmet lehetett várni, sokkal jobb csapat ugyanis luxemburgi ellenfelénél. Igaz, a Niedercorn az odavágón igen sok helyzetet kidolgozott, de nem sokra ment vele. A Shamrocknak odahaza kötelező a továbbjutást kiharcolnia.

154. USA - Honduras, 1 (1.40) - Arany Kupa, 03:30

Házigazdaként toronymagas esélyese a tornának az Egyesült Államok, amely ráadásul kirobbanó formában van: az elmúlt hetekben legyőzte Hollandiát és Németországot is. Honduras nem rossz csapat, de szerintünk nem kegyelmez majd az USA a nyitányon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!