<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bacsinszky Timi búcsújára tippelünk

Két toronymagas esélyest ejtett ki eddig Wimbledonban Gabrine Muguruza Blanco. A spanyol teniszező, most a svájci Timea Bacsinszkyt is elintézheti.
Női tenisztorna, Wimbledon
Garbine Muguruza Blanco - Timea Bacsinszky
Kedd, 14:45 óra

Mint kés a vajon, úgy ment át eddig ellenfelein a wimbledoni tornán Muguruza. Pedig a 21 éves spanyol teniszező előzetesen nem számított a nagy esélyesek közé, mégis többet kiejtett már, elég például a német Kerberre, vagy tegnapi hatalmas skalpjára, Caroline Wozniackira gondolni. Ráadásul a dánt valami bődületesen nagy játékkal, rendkívül simán verte ki. Nem csoda, hogy a svájci Timea Bacsinszky ellen már ő az esélyes.

Pedig Bacsinszky „papíron” jobb játékos, hiszen előrébb tart a világranglistán, igaz mindössze öt hellyel. A svájcinak eddig nem nagyon volt nehéz meccse, talán egyedül a nyolcaddöntő, a román Niculescu ellen. Itt komoly hátrányt kellett ledolgoznia, de végül győzött. Ebből két dolog derült ki: egyrészt mentálisan erős, de azért könnyen zavarba is hozható. Márpedig Muguruza sokkal jobb teniszező Niculescunál és ha a kezében lesz a mérkőzés, akkor ő kivégzi ellenfelét, mint ahogy tette ezt hétfőn.

Főtipp

086. Muguruza - Bacsinszky, 1 (1.55) - Tippmix

Összefoglalva tehát: Muguruza formája alapján szerintünk egyértelműen esélyes ezen a mérkőzésen. Olyan teniszt mutatott be az elmúlt napokban, amilyenre nagyon nehezen tudnak csak válaszolni az ellenfelek. Szerintünk még egy Bacsinszkynél jobb játékosnak is nehezen menne.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!