<>

 
 
 
A szerdai napon ismét a BL-selejtezőké a főszerep, két tippel is érkezünk, emellett viszont Japánban már a második szakasz 2. fordulójának futnak neki a csapatok.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: hazai, hazai és gólok

A szerdai napon ismét a BL-selejtezőké a főszerep, két tippel is érkezünk, emellett viszont Japánban már a második szakasz 2. fordulójának futnak neki a csapatok.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

169. Sanfrecce Hiroshima - Matsumoto, 1 (1.45) - japán bajnokság, 12:00

A Hiroshima idén erős középcsapat, talán még a dobogóra is lehet esélye. A Matsumo viszont gyenge, pláne idegenben, ráadásul rémesen kevés gólt szerez, így nem sok jóra számíthat a szerdai meccsen.

182. FK Qarabag - Rudar Pljevlja, 1 (1.25) - Bajnokok Ligája selejtező, 18:30

A Qarabag sikeresen megvédte bajnoki címét, így ismét indulhat a BL-ben, ahol tavaly közel állt a Salzburg kiejtéséhez. Otthon erős, gólerős támadói vannak, a Rudar kerete viszont nemzetközi szinten tapasztalatlan. Ez a különbség döntő lehet a párharcban, pláne az első meccsen Bakuban!

188. FF Malmö - VMFD Zalgiris, 2.5 gól felett (1.48) - Bajnokok Ligája, 19:00

A Malmö a tavalyi BL-csoportkör után idén is nagy dobásra készül nemzetközi porondon. Viszont a védelem komoly gondokkal küzd, így a bajnokságban csak szenved, hiába az acélos támadósor. Persze az erőviszonyok egyértelműek, mégis a gólokra való fogadás lehet a legjobb választás itt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!