<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem várunk gólzáport a Celtic meccsén

Húzós oddsot találtunk a Celtic első BL-meccsére, de szerintünk a skótok nem tömik kiz izlandi Stjarnant. Inkább egy küzdős, védekezős mérkőzésre van kilátás.
Bajnokok Ligája, selejtező
Celtic – Stjarnan
Szerda, 20:45 óra

Igencsak pofára esett tavaly a Celtic a Bajnokok Ligájában. Már a második selejtezőjét is csak az UEFA-nak köszönheti, a Legia Varsó ugyanis simán kiejtette a gárdát, de a zöldasztalnál mégis a skótokat juttatták tovább. A Maribor ellen aztán már ez sem volt elég, a szlovén csapat mehetett a csoportkörbe. Azóta a Celtic jelentősen átalakult, bár azt nem mernénk kijelenteni, hogy sokkal jobb csapat is lett az egy évvel ezelőttihez képest. Viszont tavaly a KR csapatát könnyedén elintézte még, szóval egy izlandi csapat ellen nem kellene annyira megizzadnia. Viszont nem árt figyelembe venni, hogy a Celtic még nem játszott tétmeccset a szezonban, utoljára május 24-én volt pályán a gárda. Kris Commons nem játszhat és Mikael Lustig is sérüléssel bajlódik.

A Stjarnan nem túl tapasztalt a nemzetközi kupákban, ennek ellenére sikerült 2014-ben eljutnia a rájátszásig az Európa-ligában, akkor az Inter elintézte a továbbjutást. Viszont a skót Motherwellt kiejtette előtte a Stjarnan. A csapat tavaly nagyon össze volt rakva, némi meglepetésre lett bajnok, azóta kissé szétesett a keret, ez meg is látszik a mostani formáján. A gárda pocsékul kezdte a szezont, jelenleg 11 forduló után 4 győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel a 6. helyen áll. A csapatban nincsenek nagy nevek, és elsősorban abban reménykednek, hogy megússzák sok kapott gól nélkül. Erre pedig van is esély.

Fő tipp

Celtic – Stjarnan, 3,5 gól alatt (1.90) - Tippmixpro

Mellék tipp

195. Celtic – Stjarnan, 2-3 gól (2.18) - Tippmix

A Stjarnan ugyanis már játékban van, a Celtic pedig még be sem melegített a szezonra. Simán leparkolhatják a buszt a gólvonalra és akkor nem sok találatra lesz lehetősége a Celticnak, viszont néhányat csak bekotornak, szerintünk a 2-3 gólban ezúttal komoly érték mutatkozik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!