<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Gólváltást hozhat az északi El-csata

Második selejtezőköréhez értek az Európa-liga küzdelmei, melyek közül most egy dán – svéd összecsapást vizsgálunk meg közelebbről.
Európa-liga selejtező
Randers - Elfsborg
Csütörtök, 18:00 óra

Mivel a dán bajnokság szünetel, a házigazda Randers barátságos mérkőzésekkel próbált felkészülni az El csatákra, méghozzá a jelek szerint sikeresen; az első körben ugyanis kettős győzelemmel búcsúztatta az andorrai Sant Julia együttesét (1–0; 3–0). A mögöttünk hagyott bajnokságban egyébként a negyedik helyen végzett a gárda, ezzel vívta ki a jogot az európai kupaporondon való indulásra. Ami a formát illeti, minden sorozatot és mérkőzést figyelembe véve május közepe óta vereten a gárda, az azóta eltelt 7 találkozón 4 győzelem és 3 döntetlen a mutató.

A svéd pontvadászat ezzel szemben már javában zajlik, az Elfsborg ebből a szempontból tehát előnyben lehet. Nem is megy rosszul a sárga-feketéknek, hiszen 15 fordulót követően 9-4-2-es mutatóval a tabella második helyét foglalják el, s hátrányuk csupán 3 pont az éllovas Göteborggal szemben. Az Európa-liga első fordulójában a finn Lahtival mérkőztek meg, az idegenbeli 2–2-t egy fölényes, 5–0-s hazai diadal követett, magabiztosan léptek tehát tovább a következő körbe. Ami a formát illeti, legutóbbi 10 meccséből ötöt megnyert, négyszer ikszelt és csupán egyet veszített el az alakulat.

Tipp: Randers - Elfsborg, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Tippmixpro

Nehéz lenne megjósolni, hogy mire mennek egymás ellen a csapatok, pláne egy oda-visszavágós párharc első mérkőzésén, de szerintünk nem lesz unalmas a randevú. A kimenetelre inkább nem tippelnénk, de el tudjuk képzelni, hogy belemennek egy adok-kapokba a felek, ami könnyen gólváltást eredményezhet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!