<>

 
 
 
A horvát és a skót ezüstérmes találkozik egymással az El-selejtezőben, mi pedig tapogatózó játékot és kevés gólt várunk a két együttestől.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Jól védekező csapatok, ha találkoznak...

A horvát és a skót ezüstérmes találkozik egymással az El-selejtezőben, mi pedig tapogatózó játékot és kevés gólt várunk a két együttestől.
Európa-liga selejtező
Rijeka - Aberdeen
Csütörtök, 21:00 óra

A Rijeka a pénzügyi befektetéseknek köszönhetően masszív csapattá nőtte ki magát az utóbbi években hazájában, azonban ez még mindig kevésnek bizonyult ahhoz, hogy bajnoki címet szerezzen. Zsinórban két ezüstérmet szerzett, ám tavaly is 13 ponttal maradt le a bajnoki trófeát bezsebelő Dinamo csapatától. Nyáron volt mozgás a keretben rendesen: 12 játékos érkezett, 7 pedig távozott. A védelem stabil volt az előző szezonban, így mindössze 29 gólt kapott 36 forduló alatt, támadásban pedig 76 találatot jegyzett. Tavaly összejött az El-főtábla, melyhez többek közt a Fradi testén át vezetett az út, onnan azonban 7 ponttal a 3. helyen búcsúzni kényszerült. Hétvégén már megkezdődött az idei horvát pontvadászat, melyet 0-0-s döntetlennel nyitott a Rijeka.

Az Aberdeen a skót ligában nagyon sokáig szorongatta a Celtic együttesét, ám végül sima lett a befutó, így végül ezüstérmet ünnepelhetett a gárda. A skótok szintén acélos védelemmel bírnak, mindössze 33 gólt kaptak 38 bajnoki forduló alatt. A felkészülés ugyan jól sikerült eddig, ám az előző selejtezőkörben igencsak megszenvedett a gárda a Shkendija csapatával: az idegenbeli 1-1 után otthon küzdelmes 0-0 lett az eredmény, így pengeélen táncolva jutott tovább.

Főtipp

Rijeka - Aberdeen, 3.5 gól alatt (1.40) - Tippmixpro

Bátrabbaknak

Rijeka - Aberdeen, 2.5 gól alatt (2.05) - Tippmixpro

Az erőviszonyok nagyjából kiegyenlítettnek tűnnek ebben a párosításban. Jó eséllyel a Rijeka és az Aberdeen is masszív védekezése köré építi majd taktikáját, a skótok célja nyilván az elsősorban, hogy ne kerüljenek hátrányba és lehetőség szerint még gólt is lőjenek. Kiélezett, taktikus csata várható, a 2.5 gól alatti tippért szerintünk ajándék a 2-es körüli odds, de 3 fölé szerintünk tuti nem mennek az együttesek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!