<>

 
 
 
Kezdetét veszi a lengyel bajnoki is, Gdanskban a gólokra hajtunk. Az ír élvonalban viszont kiélezett csatára van kilátás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Lengyel gólok, ír remi

Kezdetét veszi a lengyel bajnoki is, Gdanskban a gólokra hajtunk. Az ír élvonalban viszont kiélezett csatára van kilátás.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

085. Lechia Gdansk - Cracovia Krakkó, 2 vagy 3 gól (1.93) - lengyel bajnokság, 20:30

A lengyel pontvadászat friss szezonjában a tavalyi 5. és az alsóházban 1. helyen zárt együttes mérkőzik meg egymással. A Lechia stabil csapat volt tavaly, ám hazai 8-5-5 sora egyáltalán nem volt magabiztos. Négy játékos érkezett nyáron, három pedig távozott a keretből.

A Cracovia is középcsapat, az alapszakaszt tavaly ugyan csak a 12. helyen zárta, ám remek hajrájával megnyerte az alsóházat. Vendég teljesítménye azért hagyott némi kívánnivalót maga után, ezen mindenképp javítania kell az új szezonban. Nagy mozgás nem volt a keretben: egy távozó mellett 5 játékos érkezett. Tavaly az alapszakaszban a Lechia 9, míg a Cracovia 17 olyan bajnokit játszott, melyen 2 vagy 3 gól született. Jó eséllyel érezhető lesz még mindkét csapaton a szezon eleji forma, így szerintünk 2-3 gólnál ezúttal is megállnak majd a csapatok.

100. Bohemians - Sligo, X (3.15) - ír bajnokság, 20:45

Az ír bajnokság 20. fordulójának pénteki játéknapján a Bohemians a Sligo Roverst fogadja. A hazaiak jól kezdték a bajnokságot, tapadtak az élmezőnyre, az utóbbi időben azonban hullámvölgybe kerültek, hiszen legutóbbi 5 meccsükből hármat elveszítettek, így 19 meccset követően 9-4-6-os mutatóval az ötödik pozíciót foglalják el. A vendégeknél éppen fordított a helyzet, tragikusan indult a szezon a Rovers számára, a legutóbbi két meccsén viszont 4 pontot szereztek, de még így is a veszélyzónában tanyáznak, hiszen a 3 győzelem, 7 döntetlen, 9 vereség csupán a 10. helyet jelenti számukra. A közelmúltban szoros meccseket vívtak egymással a felek, szerintünk most sem lesz ez másként, simán el tudjuk képzelni, hogy pontosztozkodással zárul a randevú.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!