<>

 
 
 
Az Austria Wien csapatának idegenben sem okozhat gondot a sima továbbjutás, látogatást teszünk még az ír és a brazil második vonalban is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két másodosztály, egy kupa

Az Austria Wien csapatának idegenben sem okozhat gondot a sima továbbjutás, látogatást teszünk még az ír és a brazil második vonalban is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

097. Oberwart - Austria Wien, (1-0) 2 (1.35) - Osztrák Kupa, 19:30

A keleti együttes igazi kiscsapat, a regionális liga tagja, komolyabb céljai az idén sincsenek. A felkészülési időszakban az 1.FC Köln kivégezte (2–11), de a Szombathelyi Haladás is simán verte (0–3) őket, pedig a vasiaknál a "B"-csapat játszott.

A bécsiek tavaly gyengén szerepeltek az osztrák Bundesligában, csak a hetedik helyen végeztek, idegenben kimondottan rosszak voltak a ligák. A kupa első körében azonban nem lesz gond a fővárosiaknak a továbbjutás.

104. Finn Harps - Cobh Ramblers, 1 (1.45) - ír másodosztály, 21:00

Az ír második ligában a házigazda eddig jól szerepel: a második, osztályozó helyen áll, 34 pontos, otthon erős sorral (6-1-1). A formája jó, két nyertes meccset vívott mostanában. A Cobh 20 pontjával a hatodik, idegenben nem veszélyes (1-4-3), Jó sorozatban volt, de legutóbb elfogyott a lendület a listavezetővel szemben (0–3). AZ idén eddig mindkét meccsüket a Finn Harps nyerte meg. Ma is hazai öröm várható.

108. Vitória - CRB, 1 (1.50) - brazil másodosztály, szombat 02:50

Az 5. fogadja a 12. helyen állót a brazil második vonal 13. játéknapján. A Vitória 23 pontos, tavaly kiesett az élvonalból, idén pedig elsődleges célja visszajutni, erre pedig minden esélye meg is van az eddig látottak alapján. A forma nem rossz: legutóbbi 5 meccséből csak egyet veszített el, otthon pedig 5-0-1 mérleggel áll és a 15-6-os hazai gólkülönbség sem rossz. A CRB 2012 után szerepelhet ismét a másodosztályban, azóta 2 szezont húzott le a harmadik vonalban. Célja természetesen megragadni itt és egyelőre masszívan tartja magát a középmezőnyben 4-3-5 sorával. Idegenben viszont gyenge (1-1-4) és formája is hanyatlást mutat (zsinórban három nyeretlen meccs), nem hisszük hogy megtréfálja a feljutásra hajtó Vitória együttesét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!