<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két döntetlen 6-os oddsért

Svédországban a Sundsvall és a Halmstad a rendes játékidőben végezhet ikszre, míg Jamaika és Haiti a szünetben állhat remire.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

134. Sundsvall - Halmstad, X (3.15) - svéd bajnokság, 16:00

A Sundsvall 3 győzelemmel, négy döntetlennel és nyolc vereséggel áll a bajnokság 14. helyén. A Halmstad pontosan ugyanilyen mutatókkal rendelkezik csak a gólkülönbsége jobb. És igazából a formája is. Bár a fő különbség jelenleg a két csapat között az, hogy a Halmstad otthon megnyeri a meccseit, idegenben pedig ikszel. A Sundsvall pedig idegenben kikap és otthon ikszel. Miután ma a Sundsvall van otthon, a Halmstad pedig idegenben, ezért nem is nagyon várhatnánk más végeredményt, mint a döntetlen. Legalábbis statisztikailag ennek kell jönnie. Hasonló erők küzdelme, szerintünk támogatható.

178. Haiti - Jamaica, 1. félidő X (1.93) - Arany Kupa negyeddöntő, vasárnap 02:00

Egyik csapat sem világverő, ugyanakkor mindketten megérdemelten vannak itt a negyeddöntőben. Haiti mindössze 1 gólt kapott a címvédő és házigazda USA-tól, 1-1-re végzett Panama ellen, a csoport utolsó meccsén pedig 1-0-ra legyőzte az esélyesebb Hondurast. Jamaica fontos ponttal nyitott Costa Rica ellen (2-2), ezt két 1-0-s siker követte (Kanada és El Salvador ellen). Eddig mindkét csapat 3-ból két meccsen remizett az első 45 perc során. Egyik együttes sem a hatékony támadójátékáról híres, ráadásul itt a negyeddöntőben már nincs lehetőség a hibázásra. Ennek okán taktikus, főként védelemre építő játékot várunk mindkét csapattól, így könnyen előfordulhat, hogy döntetlen eredménnyel vonulnak majd pihenőre a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!