<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Négy hazait várunk

Oroszországból, Svájcból, Brazíliából és Finnországból is egy-egy hazai győzelmet szúrtunk ki vasárnapra. A Zenit és a Basel is címvédőhöz méltón kezdheti a szezont.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

201. Zenit - Dinamo Moszkva, 1 (1.60) - orosz bajnokság, 12:30

Korán kezdődik vasárnap az orosz pontvadászat, ahol ráadásul egyből egy igazi rangadóra számítunk. A Zenit már begyűjtött egy fontos trófeát a szezonban és egyértelműen a bajnoki cím is ott szerepel a kitűzött célok között. A csapat nagyjából együtt maradt és nagyon erős, nem úgy, mint a Dinamo Moszkva, ahol a napokban edzőváltás is történt, ráadásul több játékos is elvágyódik, köztük például Dzsudzsák Balázs. A Zenitet mi egységesebbnek érezzük a jelen pillanatban és szerintünk be tudja gyűjteni otthon a három pontot a gárda.

206. FC Basel–Vaduz, 1 (1.31) - svájci bajnokság, 13.45

A bajnoknál változás történt a kispadon és a keretben is, de a piros-kékek nem erősítettek rosszul, legnagyobb értéküket pedig megtartották. Gashiék tavaly magabiztosan szerezték meg az aranyérmet, és az idén is ők a legesélyesebbek. A Vaduz az előző bajnokságban a hátsó régióban végzett. Most sem várható kiugró teljesítmény a liechtensteiniektől, főleg nem a St. Jakob Parkban.

218. Cruzeiro - Avai, 1 (1.39) - brazil bajnokság, 23:30

A 11. fogadja a 13. helyen állót a brazil élvonal 14. fordulójában vasárnap este. A Cruzeiro tavaly még bajnok volt, idén azonban egyelőre nem találja a formáját, 16 pontjával csak a középmezőnyben tengődik. Formája is kiszámíthatatlan: a legutóbbi 5 fordulóban 2-szer nyert, háromszor kikapott. Hazai pályán legalább pozitív a mérleg (3-2-1), leginkább a góllövéssel akadnak egyébként gondjai. Az Avai újonc, ennek okán leginkább a bennmaradásra hajt és ezen a téren nem is áll rosszul a szénája: a legutóbbi fordulóban nyert, így 16 ponttal áll. Vendégként meglepően jól rajtolt, azonban a legutóbbi 3 idegenbeli meccsén mindössze 1 pontot szerzett és csupán 1 gólt lőtt. Ha a Cruzeiro a top4-be vágyik (márpedig címvédőként ez evidens lenne), akkor az újonc ellen hazai pályán már nem hibázhat és talán az előző fordulóbeli 1-0-s hazai győzelem lendületet ad a csapatnak és legyőzi az Avai gárdáját.

223. Seinäjoen JK - HIFK, 1 (1.49) - finn bajnokság, 17:30

Az SJK tavaly újoncként máris odaért a 2. pozícióba, idén pedig fő célul tűzte ki a HJK megszorongatását. A hirtelen fellendülés a stabil anyagi helyzetnek köszönhető, ez azonban még kevésnek bizonyult a nemzetközi porondon, ahol meglepően könnyedén este ki a nem túl acélos izlandi FH ellen kettős vereséggel. A bajnokságban jelenleg a 3. helyen állnak 30 ponttal, hátrányuk úgy 7 pont a címvédővel szemben, hogy a HJK három meccsel többet játszott. A HIFK 20 ponttal nem dőlhet hátra, ugyanis a szoros mezőnynek köszönhetően a veszélyzónában lévő KTP is csupán 5 pontra van tőlük. Rengeteget remizik a vendég együttes, immáron 8 döntetlenje van, mellyel listavezető. Az SJK otthonában már jártak idén, akkor sima 2-0 lett a vége, nagyjából ez várható a vasárnapi derbin is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!