<>

 
 
 
Irány a brazil élvonal: az Internacional nem villog egyelőre ebben a szezonban, ráadásul kupavisszavágóra készül és szombati ellenfele sem épp egy gólgyáros csapat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Kevés gól jöhet Brazíliában

Irány a brazil élvonal: az Internacional nem villog egyelőre ebben a szezonban, ráadásul kupavisszavágóra készül és szombati ellenfele sem épp egy gólgyáros csapat...
Brazil bajnokság
Internacional - Goias
Szombat, 23:30 óra

Az Internacional szezonja egyelőre közel sem úgy alakul, mint ahogyan azt tervezték a tavalyi bronzérem után: pontjával mindössze a 12. helyen szerénykedik a gárda, de legalább az előző fordulóban megszakították három meccses nyeretlen szériájukat a Joinville elleni idegenbeli 2-0-s sikerrel. Otthon jelenleg 3-1-2 sorral állnak, ám a legutóbbi két hazai meccsüket elveszítették. Pedig nagyjából a tavalyi keretet sikerült megtartania a csapatnak, így nem igazán van magyarázat az idei gyengébb eredményekre. Helyzetét nehezíti, hogy érdekelt a Libertadores Kupa elődöntőjében a csapat, ahol az első meccsen 2-1 arányban legyőzte a Tigres csapatát, így fél szemmel már a visszavágóra fókuszál.

A Goias tavaly is középcsapatként muzsikált, idén sem várható tőle sok extra, melyet a jelenlegi 13 pontja és 16. helyezése is igazol. Támadásban nem túl acélos, védelme viszont ahhoz képest, hogy a hátsó régió tagja, elég jól muzsikál, mindössze 12 gólt kapott 13 meccsen. Vendégként csupán 1-2-4 mérleget tud és mindösszesen 3 alkalommal talált be a 7 idegenbeli meccsén az ellenfelek kapujába.

Tipp: Internacional - Goias, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmixpro

Egyik csapatról sem mondható el, hogy gólzáporos meccseiről lenne híres: az Internacional 2-es gólátlaggal és 5/8-as over/under mutatóval áll. A Goias 1.8 gólt hoz össze meccsenként átlagban és csupán 4 alkalommal játszott olyan derbit, ahol legalább 3 gól született volna. Tavaly egymás ellen mindkét meccsükön csak 1-1 gól született. Az Internacional fél szemmel a kupavisszavágóra figyel már, a Goias pedig nem túl hatékony elöl, így könnyen lehet, hogy ismét egy kevés gólos derbit láthatnak majd a nézők.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!