<>

 
 
 
Elképesztő döntetlen-szériát nyom a Mariehamn csapata, hat forduló után viszont a Jaro ellen visszatérhet a nyerő útra a hazai együttes.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.61

Most már véget ér az X-faktor?

Elképesztő döntetlen-szériát nyom a Mariehamn csapata, hat forduló után viszont a Jaro ellen visszatérhet a nyerő útra a hazai együttes.
Finn bajnokság
Mariehamn - Jaro
Vasárnap, 17:30 óra

A Mariehamn tavaly az 5. helyen zárt, nem sok választotta el attól a csapatot, hogy odaérjen a nemzetközi kupaindulást érő helyekre, de végül lemaradt erről. Idén is hozza a formáját: 27 ponttal a 6. helyen tanyázik. A gond mindössze annyi, hogy rengeteget remizik a csapat, így nagyon pontot hullajt el: a legutóbbi 5 meccséből mind döntetlennel ért véget, ráadásul 6 forduló óta nyeretlen. Pedig kerültek útjába verhető ellenfelek: az Ilves vagy épp a HIFK ellen nyerhetett volna a csapat.

A Jaro tavaly 6. volt, erre a szezonra viszont valami elromlott... Jelenleg 19 ponttal csupán a 9. helyen szerénykedik, viszont formája némi bizakodásra adhat okot, a legutóbbi két fordulóban nyerni tudott, igaz nem topcsapatokkal találkozott. Vendégként a 2-1-4 sor semmi különöset nem mutat, viszont sok gólt kap, idegenben átlagosan 2 gólt szed be a védelem meccsenként és csupán egyet lő.

221. Mariehamn - Jaro, 1 (1.61) - Tippmix

Idén már találkozott a két fél, akkor fordított felállásban 1-1-es döntetlen született. A Jaro formája ugyan jobb, viszont a Mariehamn kerete az erősebb, ráadásul védelme sokkal acélosabb, ami pedig döntő tényező lehet. Jó esélyt látunk rá, hogy a hazaiak a Jaro ellen kimásznak a "döntetlen gödörből" és visszatérnek a nyerő útra!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!