<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gól itt és gól ott Zágrábban

A Loko Zagreb renkívül fontos meccset játszik csütörtökön. Az Istra bekezdett a szezonban és most sem szeretne üres kézzel távozni.
Horvát bajnokság
Lokomotív Zagreb- Istra
Hétfő, 20:00 óra

Korán kezdődött a szezon a Lokomotív Zagreb számára, hiszen a csapat már július másodikán tétmeccset játszott az Európa-ligában. Azt meg is nyerte a gárda a walesi Airbus ellen és továbbjutott a következő körbe. Igaz, nem egyszerűen. A bajnoki nyitányon azután a csapat alulmaradt az RNK Split otthonában, múlt csütörtökön azonban meglepetésre otthon legyőzte a görög PAOK csapatát. Viszont éppen emiatt nem valószínű, hogy most nagyon megerőltetné magát az együttes. A csapat alaposan átalakult a nyáron, sokan érkeztek és távoztak is.

Az Istra az előző szezonban éppencsak elkerülte a kiesést az élvonalból, nem zárt túl jó szezont a csapat. Idén teljesen más felfogásban kezdték a bajnokságot, odahaza sima 3-1-re verte a csapat a Belupo együttesét. Itt is nagy volt a mozgás: hat távozó és kilenc érkező volt a bajnoki zárás óta. Egyelőre úgy tűnik sikerült jól erősíteni, egységesebbnek tűnik a gárda, de természetesen még nagyon az elején járunk a bajnokságnak, hogy ezt pontosan ki lehessen jelenteni.

Főtipp

Lokomotív Zagreb- Istra, mindkét csapat gólt lő (1.60) - Tippmixpro

Melléktipp

Lokomotív Zagreb- Istra, X,2 (1.65) - Tippmixpro

Viszont most az Istra is érzi, hogy legalább egy pontot el lehet csípni, a zágrábi gondolatok már inkább a csütörtöki meccsen járnak. Érdekesség, hogy 2012 óta minden meccsen mindkét csapat betalált, összesen tíz mérkőzésen jött zsinórban ez az opció. Miért pont most szakadna meg a sorozat?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!