<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Orosz és svéd hazai, finn 2-es

Oroszországban a Kubany, Svédországban pedig a Djurgarden tarthatja otthon a pontokat. Finnországban viszont inkább a JJK sikerét várjuk a VIFK pályáján.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

024. Kubany Krasznodar - Urál Jekatyerinburg, 1 (1.68) - orosz bajnokság, 19:00

Az első forduló zárómeccsén találkozik egymással az előző idény 10. és 13. helyezettje. A Kubany csapatától idén előrelépést várnak, ennek okán pedig sikerült megszerezni a támadósorba Pavljucsenko játékjogát (ráadásul ingyen), érkezett még többek közt a Zenittől Arsavin. A cél két év után ismét odaérni a top6-ba, ez pedig a korábban a Dinamo Moszkvánál is edzősködött Koklov feladata lesz. Az Urál épphogy bennmaradt tavaly: osztályozós helyen végzett, de végül a Tom Tomszk ellen (1-0 0-0) sikerült megőriznie élvonalbeli tagságát. Rendesen felforgatták a keretet nyáron: 11 játékos jött, heten pedig távoztak, a padra pedig a Kubanyt 2014 őszéig irányító Goncsarenko ült le. Nagy kérdés, hogy a vendégeknél milyen gyorsan sikerül beépíteni az új játékosokat úgy, hogy ráadásul nincs köztük egy komolyabb húzónév sem. A tavaly csak szenvedő védelembe nem hoztak friss erőt, gyakorlatilag a tavalyi hátsó alakzat játszik majd idén is. Ez pedig már a Kubany elleni első fordulóbeli összecsapás alkalmával is megbosszulhatja magát.

029. VIFK - JJK Jyväskylä, 2 (1.48) - finn másodosztály, 17:30

A sereghajtó fogadja a 4. helyen állót a finn második vonal hétfői meccsén. A VIFK újonc, a harmadik vonalból érkezett, ahol csoportját viszonylag simán megnyerte. Ebben az osztályban viszont már nem megy az együttesnek, 13 meccs alatt csupán 9 pontot szerzett és 32 gólt kapott, ez toronymagasan a leggyengébb védelemről árulkodik. Otthon is csupán 4 pontos és 4 gólt lőtt 6 hazai meccsén. A JJK feljutásra hajt és jelenlegi 23 pontja azt jelenti, hogy erre még meg is van minden esélye. Két meccsel kevesebbet játszott riválisainál és csupán 3-4 pont a hátránya velük szemben. Az idegenbeli 2-2-1 sor is bizakodásra adhat okot. Májusban játszottak egymás ellen a felek ebben a szereposztásban, akkor sima 4-0 lett az eredmény a JJK javára. Az erőbeli különbségek azóta nem változtak, így ismét hasonlót várunk, de mindenképp JJK-győzelmet!

041. Djurgarden - Atvidabergs, 1 (1.23) - svéd bajnokság, 19:00

Legutóbbi hat hazai meccséből négyet is megnyert a Djurgarden, amely nem érdemtelenül áll a svéd bajnoki tabella 4. helyén. Ellenfele, az Atvidabergs pedig szintén teljesen megérdemelten tanyázik a legutolsó pozícióban. A vendégcsapat ugyanis 15 fordulóból mindössze egyetlen egy alkalommal tudott nyerni, tízszer kapitlulált.

Mondhatnánk, hogy persze ilyenkor szokott jönni a meglepetés, de ez a hazai annyira biztosnak tűnik, hogy meg is lehet érteni, hogy ilyen kicsi oddsot adnak rá. Viszont legalább tutinak mondható (még ha tudjuk is, hogy a sportfogadásban ilyen nincs). Mi ennek ellenére nagyon is támogathatónak tartjuk a hazait.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!