<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Arsenal, Malmö és Argentína

Az Arsenal felkészülési tornát játszik odahaza, míg a Malmö élesben eshet neki a Sundsvallnak. Estére pedig Argentínából néztünk ki egy tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

129. Arsenal - Lyon, 1 (1.50) - felkészülési mérkőzés, 17:20

Hazai pályán nem is nagyon lehet más elvárás az ágyúsoktól, mint hogy győzelemmel kezdjék ezt a felkészülési tornát. A Lyon pedig jó ellenfél is erre. Nemcsak gyengébb csapat az Arsenalnál, de a barátságos meccseken sem szántja fel a pályát, kapott már ki ezen a nyáron a Siontól és a PSV-től is. Az AC Milant azért legutóbb legyőzte. Az Arsenal eddig két meccset játszott, mindkettőt magabiztosan húzta be. Most otthon is megnyerheti az Emirates-kupát, amelyet egyébként 2010 óta nem tudott megnyerni. Legutóbb például a Valencia diadalmaskodott éppen az Arsenal ellenében. Hogy most ki nyer, az jó kérdés, de szerintünk az első meccset minimum behúzza a londoni csapat.

151. FF Malmö - Sundsvall, 1 (1.28) - svéd bajnokság, 16:00

A bajnok lassan lemondhat a címvédésről, csak az ötödik a tabellán, hátránya a listavezető Göteborggal szemben tetemes. Otthon nem igazán erős (4-3-1), és a bajnokságban mutatott formájára sem lehet büszke: négy mérkőzés óta nem győzött. A nemzetközi porondon viszont siker érte a héten, Vilniusban győzött a kék csapat. A Sundsvall újoncként a bennmaradásért harcol, 14 pontjával a tizenharmadik - ugyanennyi van a már kieső Örebrönek is. Idegenben eredményesebb a gárda (3-1-4), otthon még nyeretlen. A formája rossz, április vége óta csak egy meccset nyert meg. A nyitó fordulóban a Malmö vendégként rúgott egy négyest a Sundsvallnak. Ma is a címvédő sikere várható.

171. Gimnasia LP - Crucero del Norte, 1 (1.47) - argentin bajnokság, 20:00

A 7. fogadja a 27. helyen állót a 18. bajnoki fordulóban. A Gimnasia félelmetes formát mutat: március 30. óta nem kapott ki tétmérkőzésen, azóta a bajnokságban 7 győzelmet és 3 döntetlent számlál, így sikerült kijavítani a gyenge bajnoki rajtot. A Crucero 3-4-10 sorral áll, formája pedig meglehetősen kiszámíthatatlan, így legutóbbi 5 bajnokiján 2-0-3 sort hozott össze. A védelem gyengeségének köszönhetően zsinórban két vereségnél tart, amely alatt 5 gólt kapott. Vendégként még ponthoz sem jutott és az 5-19-es gólkülönbség is mindent elárul az együttesről. Habár a Gimnasia botlása már érik, jó eséllyel ez egy erősebb csapat ellen következik majd be (a San Lorenzo és a Boca Juniors ellen is hamarosan játszanak), nem várjuk tehát a papírforma borulását.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!