<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel zárjuk a hetet

A Legia Romániából visszatérve a bajnokságban győzhet, a Santos eltávolodhat a kieső zónától, a Vancouver kihasználhatja a San Jose csatárproblémáit, a Göteborgot idegenben nyeretjük.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

220. Falkenberg - Göteborg, 2 (1.55) - svéd bajnokság, 15:00

A svéd élvonalban a házigazda 16 fordulót követően 13 egységgel a 14., osztályozó helyen áll, otthon nem túl fényes 2-3-2-es mérleggel. A formája rossz, két hónapja nem nyert, két vereséggel a háta mögött fogadja a listavezetőt. A Göteborg remekel, továbbjutott a nemzetközi kupában is lengyel riválisával szemben. A pontvadászatban 35-nél jár, vendégségben veretlen (5-3-0), 3 pont az előnye a 2. Norrköping előtt. A legutolsó három bajnokiján döntetlenezett - kétszer az elsőszámú üldözőjével. Öt bajnokit játszott egymással a két gárda, mindig a Göteborg győzött. Ma is.

224. Legia Varsó - Podbeskidzie Bielsko-Biala, 1 (1.37) - lengyel bajnokság, 18:00

A Legia Varsó belefutott egy kisebb pofonba, amikor a szezon első trófeáját elbukta a bajnok Lech Poznannal szemben. A szuperkupa döntöjében elszenvedett vereség óta azonban magára talált a csapat. A román Botosanit sima 4-0-val ejtette ki az Európa-ligából, a bajnokságot pedig egy meggyőző, 4-1-es idegenbeli sikerrel kezdte. Érdekesség, hogy jelenleg a csapat legjobb góllövője a Videotonból átigazolt Nemanja Nikolics. Most is lőhet pár gólt, ugyanis a Podbeskidzie nem túl acélos gárda. Utolsó négy varsói fellépésén rendre kikapott a vendégcsapat és most sem jósolunk nagyon mást, még ha a Legia egy kicsit tartalékosabb is lesz a hétközi mérkőzéshez képest.

230. Santos - Joinville, 1 (1.39) - brazil bajnokság, 16:00

A 17. fogadja a sereghajtót a 15. fordulóban. A Santos komoly csalódás idén: ugyan már tavaly is csupán a középmezőnyben végeztek, nem sokan számítottak arra, hogy a kiesés elől kell majd idén menekülnie a csapatnak. Márpedig az eddig elért 13 pont nagyon kevés, hiába eredményes rendre a támadósor, a védelem nyeli a gólokat. Otthon legalább nem megy annyira szörnyen a csapatnak: 3 sikere mellé 2 remi és egy vereség társul.

A Joinville viszont újoncként könnyen lehet, hogy elvérzik idén: 9 pontot szerzett 14 forduló alatt és a támadósorban komoly gondok vannak, legalábbis az eddig szerzett 7 gól és a mutatott ötlettelen játék erről árulkodik. Vendégként ugyan legutóbb meglepték a Figueirense csapatát, ettől függetlenül rendre nem sok vizet zavarnak. A Santos sokkal többre képes, mint amit jelenlegi helyezése mutat, ráadásul a már említett Figueirense ellen ők is jól játszottak és nyertek 3-0-ra nemrég. Ebből meríthet erőt a csapat, plusz az eddig nem rossz hazai eredményekből és egy vasárnapi sikerrel kicsit feljebb zárkózhat a tabellán.

247. Vancouver - San Jose, 1 (1.65) - amerikai bajnokság, hétfő 01:00

A nyugati 3. fogadja a 8. helyen állót. Egyik csapatról sem mondható el, hogy topformát mutatna: a Vancouver mindössze 1 pontot szerzett legutóbbi 3 bajnokiján, míg a San Jose zsinórban három vereségnél jár. Érdekesség, hogy a vendégek még gyenge 3-2-6-os idegenbeli mérlegükkel is a 3. legjobb vendég csapatnak számítanak a ligában, ez is mutatja, hogy komoly előny a hazai pálya a meccseken. Hazai oldalon két védő (Adekugbe 7/0, Kah 17/0) és egy középpályás (Morales 15/3) sérült. A vendégek nehéz helyzetben vannak, hiszen Wondolowski személyében (16/9) az egyetlen gólerős csatáruk nem lesz ott a meccsen, ugyanis az Arany Kupán szerepel, mellette pedig további 3 támadó sérült. Vagyis vendég oldalon gyakorlatilag nincs csatár, ezt kihasználva a Vancouver három meccs után visszatérhet a nyerő útra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!