<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Német iksz, lengyel hazai

A német második vonal nyitó fordulójában egy döntetlen-gyanús eseményre leltünk, a lengyel élvonalban pedig kétszeres oddsért hazai sikerre fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

205. Union Berlin - Düssledorf, X (3.05) - német másodosztály, 15:30

A Bundesliga 2. nyitóhétvégéjének vasárnapi játéknapján az Union Berlin a Düsseldorfot fogadja. A hazaiak a 7. helyen végeztek az előző szezonban, hogy idén mire lesznek képesek, az egyelőre rejtély, mindenesetre a nyári felkészülési meccsek nem sikerültek rosszul; 4 győzelem és 2 vereség volt a mérleg. A szép múltú Düsseldorf a 10. pozíciót szerezte meg tavaly, ennél alighanem idén jobb eredményt várnak a szurkolók.

Nyáron 5 találkozót vívott a gárda, inkább kevesebb, mint több sikerrel, hiszen 2 siker mellett 3-szor kikaptak. Egymás ellen rendkívül kiélezett meccseket játszott mostanában a két csapat, 3 döntetlen mellett kétszer nyert a Düsseldorf és egyszer az Union, de mindannyiszor csupán egy találat döntött. Szerintünk most is megszenvednek egymással az együttesek, sőt, egyenesen pontosztozkodást vizionálunk!

222. Jagiellonia Bialystok - TBB Nieciecza, 1 (2.00) - lengyel bajnokság, 15:30

Pocsékul alakul eddig a szezon a Jagiellonia számára. Pedig a legutóbb bronzérmet szerző csapat nem esett szét a nyáron. Az Európa-ligából már kiesett a gárda, nem sokon múlt, de a ciprusi Omonia jobbnak bizonyult, igaz, csak 1-0-ás összesítéssel ejtette ki a lengyel gárdát. Pedig a visszavágó miatt még első bajnokiját is beáldozta a Jagiellonia: 3-2-re kikapott a csapat a Korona Kielce otthonában. Most itt az idő a javítára. Az újonc Nieciecza nem túl acélos, rögtön kikapott a Piast Gliwice otthonában. A Jagiellonia erős csapat, kötelező számára a győzelem és szerintünk ez hazai pályán össze is jön neki. Addig tegyük, amíg lejjebb nem megy a szorzója!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!