<>

 
 
 
Az Apoel előnyből várhatja a ciprusi visszavágót a dán Midtjylland ellen, a svéd kettőben pedig az éllovas a kiesőjelölthöz látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Gólok a BL-ben és a svéd kettőben

Az Apoel előnyből várhatja a ciprusi visszavágót a dán Midtjylland ellen, a svéd kettőben pedig az éllovas a kiesőjelölthöz látogat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

099. Apoel Nicosia - Midtjylland, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - BL-selejtező visszavágó, 19:00

A Bajnokok Ligája selejtezőinek keddi játéknapján kényelmes helyzetből várhatja az APOEL a Midtjylland elleni visszavágót, tekintve, hogy 2–1-re nyerni tudott Dániában. Na persze teljesen azért a ciprusiak sem nyugodhatnak meg, hiszen a vendégek a múlt heti kudarc ellenére is remek formában vannak; legutóbbi 10 tétmeccsükön 8 győzelem és 2 vereség a mérleg, a bajnokságot pedig 3 forduló után 100 százalékos mérleggel vezetik.

Ami az APOEL-t illeti, bár a hazai pontvadászat még nem kezdődött el, a BL meccsekkel nem hangol rosszul az alakulat, hiszen az előző körben a macedón Vardart ejtették ki, és most is jók az esélyeik. Ettől függetlenül biztosan nem mernénk a győzelmükre fogadni, szerintünk a Midtjylland mindent megtesz majd, hogy ledolgozza a hátrányát, ebből pedig egy szoros, meccs kerekedhet ki, ahol a hosszabbítást sem tartjuk elképzelhetetlennek. Két találat szerintünk lesz a mérkőzésen, de gólfesztívált azért nem várunk, így a 2 vagy 3 gólos fogadási opció szimpatikusnak tűnik.

131. Värnamo - Jönköping Södra, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - svéd másodosztály, 19:30

A 12. fogadja az éllovast a 18. fordulóban. A két együttes célja eltérő: a Värnamo jövőre is másodosztályú szeretne lenne, míg a Jönköping az élvonalba vágyik. Az eddigiek alapján a vendégeknek jó esélyük van az első két hely valamelyikét megszerezni, viszont a Värnamo csapatára komoly kiesési harc vár majd. És ami a gólokat illeti: a hazaiak átlagosan egy gólt szereznek meccsenként, otthon azért rendre eredményesek tudnak lenni és helyezésükhöz képest nem kapnak sok gólt. A Jönköping védelme stabil, 16 gólt kapott 17 meccsen, ellenben átlag kettőt termel a támadósora. A Jönköping eddig 7, míg a Värnamo 8 olyan találkozót játszott a szezon során, melyen 2 vagy 3 találat esett. Legutóbbi 2 egymás elleni meccsükön is megálltak ennyinél, abban bízunk tehát, hogy folytatódik ez a széria.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!