<>

 
 
 
A Monaco odahaza is nyerhet és simán léphet át a Young Boys csapatán. Az osztrák és a brazil másodosztályból is hoztunk 1-1 tippet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL, osztrák és brazil derbik

A Monaco odahaza is nyerhet és simán léphet át a Young Boys csapatán. Az osztrák és a brazil másodosztályból is hoztunk 1-1 tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

095. Austria Klagenfurt - FAC Wien, 1 (1.61) - osztrák másodosztály, 18:30

A házigazda eddig kettő meccsből négy pontot szerzett a bajnokságban, a Lieferinget verte otthon, a Salzburgnál döntetlenezett. A kupában simán továbbjutott. A FAC Wien is átjutott a kieséses sorozat első állomásán, viszont utána két bajnoki vereség következett, az utóbbi különösen csúnya volt, az Innsbruck 5–1-re verte a fővárosban. A nagy pofon benne maradt a FAC-ban, ma megint kikap és marad a tabella alján.

121. Monaco - Young Boys, 1 (1.35) - BL-selejtező visszavágó, 20:45

Az első meccsen már tekintélyes előnyt szereztek a franciák (1–3), El Shaarawy-ék minden bizonnyal el is döntötték a továbbjutást.

A svájci gárda játékban van már, három fordulón vannak túl a sárga-feketék, és mindháromszor 1–1-re végeztek a honi bajnoki sorozatban. Ma megszakad a helvétek döntetlenes szériája, a hercegségbeliek kettős győzelemmel lépnek túl a bernieken. A svájciak legfeljebb a kaszinókban nyerhetnek...

134. America MG - Parana, 1 (1.50) - brazil másodosztály, szerda 02:00

A 4. fogadja a 13. helyen állót a 17. fordulóban. Az America hiába szerzett tavaly 67 pontot, mellyel hivatalosan fel is jutott volna, a szövetség 6 pont levonásával sújtotta a csapatot, így végül az 5. helyre szorult és nem jutott fel. Otthon hagyományosan erős csapat, tavaly 13-2-4 mérleggel zárt otthon, idén 7-1-0 sora van saját közönsége előtt. A Parana középcsapat, tavaly 51 pontjával nem kellett tartania a kieséstől, idén eddig 20 pontot szerzett. Formája nem rossz, legutóbbi 4 meccsén nem talált legyőzőre, de idegenbeli 1-2-4 sora nem mondható acélosnak. Az előző szezonban két szoros meccset vívott a két gárda, ebben a felállásban 1-0 lett a vége. Az erőviszonyok nem nagyon változtak, az Atletico ezúttal is begyűjtheti a 3 pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!