<>

 
 
 
Elrajtol a francia élvonal, ahol két kiszámíthatatlan középcsapat meccsén döntetlent várunk, míg a Paks otthon verheti el a kispestieket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia iksz és paksi siker

Elrajtol a francia élvonal, ahol két kiszámíthatatlan középcsapat meccsén döntetlent várunk, míg a Paks otthon verheti el a kispestieket.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

199. Nantes - Guingamp, X (2.85) - francia bajnokság, 21:00

Szombat este elrajtol a francia élvonal új szezonja is, az első fordulóban a tavalyi 10. látogat a 14. helyen zárt csapathoz. A Nantes futott 1-2 jó sorozatot az előző idényben, de összességében tipikus középcsapat, 12 remijével holtversenyben az élen végzett viszont, otthon 7-7-5 sorral zárt.

A Guingamp szintén kiszámíthatatlan középcsapatként muzsikált, idegenben 6-3-10 sort hozott össze, leginkább védekezésben akadtak gondja, az 55 kapott gól soknak mondható legalábbis. Az előző idényben mindkét meccsüket a Nantes nyerte meg 1-0 arányban, ezúttal is szoros meccset várunk szezon eleji formával és helyzetkihasználással, mely könnyen döntetlenhez vezethet.

243. Paks - Honvéd, 1 (2.30) - magyar bajnokság, 18:00

A tolnaiak jól kezdték a bajnokságot, pontot szereztek Újpesten, majd simán verték az újonc Békéscsabát. Utána viszont botlottak Felcsúton - a helyzeteket kihagyták a zöld-fehérek, ez okozta kudarcukat. A Kispest 7 ponttal a dobogóról várja a negyedik fordulót. Kis híján kilencet szereztek a piros-feketék: a Videoton és az MTK legyőzése után a Debrecen ellen a 93. percben buktak el 2 pontot Hidiék (3–3). A fővárosiak eddig mindháromszor otthon játszottak, ez lesz az első kiruccanásuk. Ami nem jár sikerrel, mert a Paks kijavítja múlt heti botlását.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!