<>

 
 
 
A Chelsea győzelemmel rajtolhat az angol pontvadászatban, a Grasshoppers az újoncot verheti, a címvédő Wolfsburg pedig Stuttgartban lép pályára kupameccsen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Chelsea, Grasshoppers és Wolfsburg

A Chelsea győzelemmel rajtolhat az angol pontvadászatban, a Grasshoppers az újoncot verheti, a címvédő Wolfsburg pedig Stuttgartban lép pályára kupameccsen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

190. Chelsea - Swansea, 1 (1.31) - angol bajnokság, 18:30

Megkezdődik a bajnokság Angliában is, és a címvédőre megoldható feladat vár: a tavaly a középmezőnyben végzett walesi együttest látja vendégül. Mourinhoék célja a bajnoki cím megvédése, ehhez pedig a Stamford Bridge-en nem lehet hibázni az ilyen kaliberű együttesek ellen. A keret erősödött, s bár a főpróbát elrontották kedden a kékek (Fiorentina 0–1), ennek ellenére a Premier League-ben győzelemmel rajtolhatnak. A "Hattyúk" nem szereznek pontot, majd a jövő hétvégén a Newcastle ellen...

213. St. Kickers - Wolfsburg, 2 (1.23) - Német Kupa, 15:30

A címvédő Wolfsburg szombat délután a harmadosztályú stuttgarti csapatnál tesz látogatást, a továbbjutás egy meccsen dől el. A Kickers már két fordulót letudott a harmadik vonalban idén: 2-1-re verték a Fortuna Kölnt, majd döntetlen az Osnabrück vendégeként. Tavaly a 4. helyen zárták a ligát, mindössze 2 ponttal maradtak le az osztályozót érő 3. helyről.

A Wolfsburg tavaly a Dortmund ellen nyerte meg a trófeát, ráadásul a bajnokságban is jól szerepelt. Idén már bezsebelte a Bayern ellen a Szuperkupát is büntetőkkel. Támadásban továbbra is erős, bár azért látszott még a szezon eleji forma a müncheniek ellen. A Stuttgarter már tavaly is kifogott egy nagy halat a kupa első körében, akkor a Dortmund simán nyert náluk (4-1), most a Wolfsburg ellen sem sok jót jósolunk nekik...

246. Grasshoppers - Lugano, 1 (1.55) - svájci bajnokság, 17:45

A 4. fordulóban a 2. fogadja a 8. helyen állót. A Grasshoppers 2-0-1 mérleggel rajtolt: 5-3-ra verte idegenben a Thun csapatát, majd hiába lőtt két gólt a Baselnek végül kikapott (2-3), legutóbbi pedig 3-2-re verte idegenben a Zürich csapatát. Két rangadón tehát túl van a csapat, amelyeket gólerős játékot mutatott, a védelmét kellene összehúzni a csapatnak jobban. A Lugano újonc a ligában, 7 pont előnnyel nyerte meg tavaly a másodosztályt, így feljutott. Idegenben azonban még azon a szinten is verhetőnek bizonyult 9-5-4 mérlegével. Két vereséggel kezdett az élvonalban (St. Gallen 0-2, Thun 2-3), majd jött a Vaduz elleni 1-0-s siker. A Grasshoppers azonban mindhárom eddigi ellenfelénél erősebb, ráadásul a hazaiak támadójátéka nagyon rendben van, így jöhet a papírforma!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!