<>

 
 
 
Az Ágyúsok vereséggel kezdték a friss angol idényt, a Crystal Palace elleni idegenbeli derbi viszont remek lehetőség a javításra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Vendégként javíthatnak az Ágyúsok

Az Ágyúsok vereséggel kezdték a friss angol idényt, a Crystal Palace elleni idegenbeli derbi viszont remek lehetőség a javításra.
Angol bajnokság
Crystal Palace - Arsenal
Vasárnap, 14:30 óra

A piros-kékek jól erősítettek a nyáron: Alan Pardew-ék csaknem 30 millió eurót tapsoltak el a piacon! Íme az érkezők listája: Bakary Sako, Connor Wickham, Alex McCarthy, Patrick Bamford, Yohan Cabaye. Nem rossz névsor, többen közülük helyet is kaptak a Norwich elleni idegenbeli győzelem alkalmával a keretben (1-3). Zaháék jól futballoztak, kontrollálták a meccset. A keretben Speroni kapus mellett Frazier Campbell és Marouane Chamakh sérült.

03973. Crystal Palace - Arsenal, 2 (1.70) - Tippmix

Az Arsenal Cech kapuson kívül nem igazolt - eddig - senkit. Arsene Wenger még vadászik egy gólvágóra, Benzema neve vetődik fel leggyakrabban, ám egyelőre nem köttetett meg az üzlet. A keret egyben maradt, erős is, viszont a múlt vasárnap a csatársor impotens maradt, az új hálóőr pedig nem állt a helyzet magaslatán - így fordulhatott elő, hogy az Emirates-ben sima 2-0-ás győzelmet arattak a kalapácsosok. A piros-fehéreknél Wilshere, Welbeck, Rosicky és Bellerin bajlódik sérüléssel.

A Selhurst Parkba szívesen látogat az Arsenal, az utóbbi években ugyanis rendre győzedelmeskedtek az ágyúsok. Ma is bizalmat szavazunk nekik, a rossz rajtot jobb folytatás követi! Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!