<>

 
 
 
A házigazda FH jó formát mutat, és ha nyer, tesz egy nagy lépést a bajnoki cím felé. Nem hibázik az FH még a címvédő ellen sem!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Idegenben hasalhat el a címvédő

A házigazda FH jó formát mutat, és ha nyer, tesz egy nagy lépést a bajnoki cím felé. Nem hibázik az FH még a címvédő ellen sem!
Izlandi bajnokság
FH - Stjarnan
Hétfő, 20:30 óra

Bosszúvágy... Ezzel a szóval is jellemezhetnénk mindazt, ami dolgozik a házigazda futballistákban. Egy esztendeje ugyanis épp a Stjarnan előzte meg őket a bajnoki címért folyó versenyfutásban - mindössze 1 ponttal. Az idén viszont már a helyzet. Az FH 33 egységgel vezet, legfőbb riválisa, a KR 30-nál jár. Otthon 4-2-1-es a mérlege, a formája viszont kimondottan biztató: a nemzetközi kupakiesés óta otthon szárnyalnak a fiúk, három győztes bajnokiból érkeznek a mai találkozóra.

15582. FH - Stjarnan, 1 (1.45) - Tippmix

A Stjarnan csak 20 pontot zsebelt be ezidáig, otthon pocsék, idegenben nem rossz (4-1-2). Ami a bajnok formáját illeti, leginkább a kiszámíthatatlan jelző felel meg rá. Tiszta hullámvasút az idei kiírás, Knuttsenék nem tudják állandósítani a formájukat. A múlt heti, Vikingur elleni hazai iksz áldozatokkal járt, két alapember ugyanis pirosat kapott, így ezúttal eltiltott lesz.

A Hafnarfjördur lendületben van, motivált lesz, a Stjarnanban nem érezzük az erőt, ráadásul eltiltottjai is lesznek a vendégeknek. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!