<>

 
 
 
Lisszabonban szoros csatára van kilátás, ahol BL-selejtezőn tesz látogatást a CSZKA Moszkva. Az angol kettőből pedig egy vendégsikerrel érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány Lisszabon és az angol kettő!

Lisszabonban szoros csatára van kilátás, ahol BL-selejtezőn tesz látogatást a CSZKA Moszkva. Az angol kettőből pedig egy vendégsikerrel érkezünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07602. Sporting CP - CSZKA Moszkva, X (3.05) - BL-selejtező, 20:45

A Sporting és a CSZKA Moszkva közül csak egyik juthat a Bajnokok Ligája főtáblájára, a párharc első felvonását Portugáliában rendezik. A lisszaboniak jól indították a szezont, hiszen előbb megnyerték a szuperkupát a bajnok Benficát legyőzve, majd az élvonal nyitányán 2–1-es sikert arattak az újonc Tondela otthonában.

Ami az oroszokat illeti, rájuk duplán igaz a remek rajt és a parádés forma, hiszen ötből öt meccset nyertek a Premjer Liga idei szezonjában, így 100 százalékosan vezetik a pontvadászatot. Kiélezett párharcot várunk tehát, ahol nüánszok dönthetnek, szerintünk az odavágón nem is lesz különbség, és döntetlenre végeznek a felek!

20001. Huddersfield - Brighton, 2 (2.30) - angol másodosztály, 20:45

A házigazda két fordulót követően egy pontos: Hullban kikapott, a Blackburnnel otthon leikszelt - a két meccs között pedig kiesett a Ligakupából. A kerete nem nevezhető erősnek, a bennmaradás a cél. A Brighton Chris Hughtonnal a padon sokkal komolyabb terveket szövöget, feljutna a kék-fehér együttes a Premier League-be. Eddig ennek megfelelően kezdtek Hemedék: a Nottinghamet és a Fulhamet is verték, így vezetik most a Championshipet. A vendégek minőségibb állománnyal rendelkeznek, és ma ez elegendő lehet a gyámoltalan Huddersfield otthonában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!