<>

 
 
 
Hétfőn látogatást teszünk a holland és norvég másodosztályban, ahol gólokat és hazai sikert várunk. Az izlandi élvonalban a bajnokesélyes vendégként győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: gólok, hazai és vendég

Hétfőn látogatást teszünk a holland és norvég másodosztályban, ahol gólokat és hazai sikert várunk. Az izlandi élvonalban a bajnokesélyes vendégként győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

26499. Sandnes Ulf - Hödd, 1 (1.70) - norvég másodosztály, 19:00

A norvég másodosztályban feljutásra esélyes csapatok meccselnek. A hazaik állnak jobban, 20 fordulót után 35 ponttal a 2. pozíciót foglalják el; ez a végén egyenes osztályváltást érne. Otthon masszívak (7-2-1), de augusztus eleje óta kisebb gödörben vannak: négy bajnokin csak 5 pont jött össze, legutóbb rangadót buktak el idegenben.

A Hödd az 5., play offos helyen áll, 31 pontjához 4-2-4-es vendégsor párosul. A formája kiszámíthatatlan, legutóbbi hat meccséből hármat nyert, hármat vesztett. A múlt hétvégén otthon kapott négyet. Június elején a Hödd pályaválasztásával nyerni tudott a Sandnes, és ma is ezt teszi.

10026. Emmen - Helmond, 2.5 gól felett (1.40) - holland másodosztály, 20:00

A 3. fogadja a 9. helyen állót a 4. fordulóban. Az Emmen két győzelemmel rajtolt, a széria azonban megszakadt, legutóbb a Den Bosch vendégeként 3-0-s vereségbe szaladt bele. A Helmond felemás rajton van túl: a Maastricht legyűrésével rajtolt, majd döntetlen az Ajax tartalékcsapatánál, legutóbb pedig 2-0-s vereség a Sittard ellen. Eddig ugyan nem vívott egyik együttes sem gólzáporos meccset az elmúlt három forduló alatt, egymás elleni meccseiken azért nem szoktak unatkozni a drukkerek: az elmúlt 5 közös meccs mindegyike hozott gólokat szép számmal, összesen 26-t. Ez tehát egy kiváló alkalom arra, hogy a Helmond lejátssza a szezonban első overes meccsét, az Emmen erre hagyományosan jó ellenfél. Jöhetnek a gólok!

05019. Leiknir Reykjavík - FH, 2 (1.35) - izlandi bajnokság, 20:00

A kiesőjelölt a listavezetőt fogadja Izlandon, a bajnokság 17. fordulójában. A Leiknir 14 ponttal az utolsó előtti, azaz a 11., de még bennmaradhat, mivel nem maradt le a középmezőnytől. Otthon 2-2-4-es a statisztikája, a formája pedig inkább biztató: három meccsen 4 pont. A Hafnarfjordur a tavalyi ezüstérem után most az aranyra hajt, vezeti is a bajnokságot, 35 pontos, idegenben a legjobb (6-1-1). Jó formát mutat, az EL-búcsú óta négyszer győzött zsinórban. Ma folytatja sorozatát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!