<>

 
 
 
A kanárik nem tudják megfékezni a listavezetőt a holland másodosztályban, vendégsikert várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Idegenben sem lassít a holland éllovas

A kanárik nem tudják megfékezni a listavezetőt a holland másodosztályban, vendégsikert várunk!
Holland másodosztály
Fortuna Sittard - Volendam
Hétfő, 20:00 óra

Három forduló telt el a holland másodosztályban. A Fortuna Sittard négy pontot szedett eddig össze: ikszelt a Den Boschnál, otthon kapott ki az Achillestől, majd nyerni tudott a Helmond vendégeként. A sárga-zöldek eddig tehát nem mennek rosszul, a szaklapok szerint ugyanis a középmezőny aljánál aligha zár jobb helyen a sittardi alakulat. Gokhanék nem spórolnak a találatokkal, eddig minden fellépésükön bevertek kettőt, legutóbb viszont végre nem kaptak, ez három egységet is ért.

01526. Fortuna Sittard - Volendam, 2 (1.90) - Tippmix

A narancssárgák tavaly az 5. helyen zártak, a play offot elbukták, így ismét a másodosztályban küzdenek. Cél a feljutás, és ennek eddig megfelelően is teljesítenek Tuypék: háromból hármat húztak be egyedüliként a mezőnyben, kilenc rúgott góljukra mindössze kettőt kaptak. A forma és a játékoskeret egyaránt jó, meghatározó játékos nem hiányzik a csapatból.

A Volendamot repíti a lendülete, és ez kitart ma Sittardban is. Szerintünk a pontok a vendégekhez kerülnek. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!